2777
2789
عنوان

حرف مادرشوهرم تو جمع

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 34 پست

زیادی حساسی چیزی نگفته امیریلدامیخواست ازدواج میکردبتونمیرسید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ب شوهرمم گفتم ناراحت شد گفت مامانم چرا اين حرفارو ب تو ميزنهه

شاید بنده خدا میدونه ناراحت میشی برات مهم نباشه الان مهمه که شمارو انتخاب کردن اون که برا بچگیشون بوده

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
تورو خدا انقدر مادرشوهراتونو جدی نگیرید من که کلا به یه ورمه هر چی میگه 😅

اخه من تازه يك ساله ازدواج كردم هنوز عادت نكردم😂😢ديروز واقعا ناراحت شدم جمع ٤نفره زنانه اي ك تو اشپزخونه بودو ترك كردم رفتم با شوهرم تو سالن نشستم😂😢

منم بدم میاد مادر شوهرم ازین حرفا بزنه ولی اصن ریکشن نشون نمیدم ک بسوزه حسابی

هرچی حساس شی بدتره

دایورت کن

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
کار درستی نبود نباید هر حرفی جواب و عکس العمل داشته باشه

اخه ناراحت شدم بنظرم وقتي دونفر ازدواج ميكنن اين كه بگي تو گذشته قرار بود فلان شه بيسار شه كار زشتيه چ اين حرف از طرف خانواده دختر باشه چ از طرف خانواده پسر

منم بدم میاد مادر شوهرم ازین حرفا بزنه ولی اصن ریکشن نشون نمیدم ک بسوزه حسابیهرچی حساس شی بدترهدایور ...

ب شوهرم گفتم ك مادرش چي گفت بهم اونم خيلي ناراحت شد گف باهاش حرف ميزنم ك ديگ ازين حرفا نزنه

ب شوهرم گفتم ك مادرش چي گفت بهم اونم خيلي ناراحت شد گف باهاش حرف ميزنم ك ديگ ازين حرفا نزنه

اصلا شوهرتو درگیر نکن

این کارا چیه😐😐😐😐

این یه چیزیه بین شما و مادرشون

چرا همسرتو درگیر میکنی

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲