الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نظرتون درباره اینکه برم فرهنگیان خودم کنارش کلاس برنامه نویسی برم بیرون چیه؟
بهتره به نظرم برو دبیر ریاضی یه حقوقی بگیر خودت کلاس برنامه نویسی هم برو دوستم دبیر ریاضی بودم یادمه گفت یکم برنامه نویسی الگوریتم نویسی تو دانشگاه بهش یاد دادن
خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
دقیقا تو دو راهی من گیر کردی، من رفتم دبیری ریاضی فرهنگیان. ادامه تحصیل مقطع ارشد رفتم مهندسی کامپیوتر. اما من به هر دو علاقه داشتم. حتی الان هم نمیدونم تصمیم درست چی بود!😅
حتی گاهی پشیمون میشم که کاش مقطع ارشد هم رشته ریاضی ادامه میدادم... ولی خوب هر دو رشته خیلی زیبا هستن، اما به نظر من رشته ریاضی سخت تر هست و تمرین و سخت کوشی بیشتری نیاز داره ( در حد دروس دانشگاهی). ولی به نظر من اگر زیاد بلند پرواز نیستین و به فکر مهاجرت و ... نیستین دبیری بهتره. احتمال زیاد برگردم عقب باز هم دبیری ریاضی رو انتخاب کنم. فقط رفتین دانشگاه از همون اول خوب درس بخونین و به حرف دیگران و جو دانشگاه اهمیت ندین.
حتی گاهی پشیمون میشم که کاش مقطع ارشد هم رشته ریاضی ادامه میدادم... ولی خوب هر دو رشته خیلی زیبا هست ...
میشه درخواستم رو قبول کنید بیشتر سوال بپرسم الان شما که این مسیر رو رفتید بنظرتون اینکه هدف این باشه برم فرهنگیان ولی کنارش کلاس های برنامه نویسی رو جدی دنبال کنم شدنیه؟
میشه درخواستم رو قبول کنید بیشتر سوال بپرسم الان شما که این مسیر رو رفتید بنظرتون اینکه هدف این باشه ...
چشم حتما. به نظر من یکم درباره رشته کامپیوتر اطلاعات کسب کنید همه چیز در برنامه نویسی خلاصه نمیشه و گاهی مباحث جالب تری هم هست در این رشته، که البته تقریبا برای همشون یه برنامه نویسی در حد معمولی لازمه، بله برنامه نویسی رو برای شروع به نظرم میشه با ویدیو های انلاین هم یاد گرفت. البته من خودم در حد خیلی معمولی هستم تو این زمینه بنابراین از بچههای کامپیوتر دانشگاهای تاپ بپرسید شاید بهتر باشه.