2777
2789

یکی کمکم کنه دوتا سوال دارم.

من پریودام ۲۸روزه است. اما نمیدونم چرا گاهی ۲۷ یا ۲۶ روزه میشه. ماه قبل ۲۷روزه شد .ماه های قبلی خوب بودن .این ماه برای اولین بار اقدام داشتم نمیدونم بخاطر استرسم بود بابخاطرتغییر فصل بود یا شایدم طبیعی بود که دوروز زودتر شدم و این ماه دوره ام ۲۶ روزه شد. و من حساب کردم فهمیدم روزی که اقدام داشتم از روز تخمک گذاریم یکروز  دیر تر بوده.فکر کنم بخاطر تعداد اقدام کم و استرس زیاد این ماه نگرفت .

حالا مشکلم اینه که نمیدونم این ماه رو چجوری حساب کنم که اقدام خوبی داشته باشم. گفتم دوره ام رو ۲۷ روزه انتخاب کنم و روزای مشخص رو با توکل بخدا اقدام کنم. به نظرتون درسته ؟

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸

سوال بعدیم وقتی ترشح کش دار و غلیظ میاد و درد خفیف زیر شکم هست یعنی تخمک ازاد شده و قبلش باید اقدام داشت یا برعکس. 

یه سوال دیگم اینه که سرماخوردم میتونم هفته دیگه اقدام کنم؟الان اگه قرص اموکسی سیلین یا سرماخوردگی استفاده کنم برای هفته دیگه که اقدام دارم مشکلی ایجاد نمیکنه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که من می دونم اینه وقتی واسه بارداری اقدام می کنی عقب و جلو شدن پریود طبیعی هست چون هورمون ها تا حدودی بهم می ریزه. 

ضمنا برای بارداری حتما نباید دقیقا روز تخمک گذاری اقدام داشته باشین ، از وقتی پاک میشین یه روز در میون می تونین رابطه داشته باشین.

و اینکه سعی کنین بدون تمرکز روی اقدام ، رابطه داشته باشین ، چون استرس شدن یا نشدن این موضوع ، روی باردار شدن تون تاثیر داره. بقول معروف بی خیال پیش برید . انشاالله که خیره. و به موقع باردار بشین

مامان دوقلو ها . سپهر و سهند 

منم تو محاسبه روز تخمک گذاریم مونده بودم.ولی دکترم گفت اصلا این چیزارو بیخیال.وقتی پریدت تموم شد ۱شب درمیون رابطه داشته باش.گفت بعد پرید ۷الی ۸بار باید رابطه داشته باشید.بااین اوصاف ۱۵الی ۲۵درصد شانس بارداری هست.این حرف دکترم بود

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

عزیزم سوال اولت پریود با تغییر  فصل جلو عقب میشه با استرس هم همین طور راجب دومی چیزی نمیدونم ولی میدونم که ترشح سفید همون بیرنگ نشانه ی تخمک گذار یه

با هرکسی به اندازه ی شعورش رفتار کن اینطوری کمتر عذاب میکشی
منم تو محاسبه روز تخمک گذاریم مونده بودم.ولی دکترم گفت اصلا این چیزارو بیخیال.وقتی پریدت تموم شد ۱شب ...

ایشالا که خیلی زود بچه دار بشین و به حاجت دلت برسی عزیزم.

اگر الان تو دوره پریودیم قرص سرماخوردگی استفاده کنم واسه اقدام مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ایشالا که خیلی زود بچه دار بشین و به حاجت دلت برسی عزیزم. اگر الان تو دوره پریودیم قرص سرماخوردگی ا ...

نه عزیزم چه مشکلی ...سخت نگیر ...خیلیا ناخواسته باردار میشن ...یکیش خود من ... تازه تا یک و نیم ماهگی هم قرص سرترالین مصرف میکردم به خاطر اختلال پانیک م که تا فهمیدم قطع کردم ... فقط به عنوان یه خواهر بزرگتر بهت نصیحت میکنم ... یه زن کااااملاااا سالم با رحم سالم و تخمک خوب و با شوهر دارای اسپرم اوکی تا یک سال هم باردار نشدن طبیعیه ....حالا شما ماه اول انقد استرس گرفتی و خودت و اذیت میکنی که سر یه سال دور از جون نابود میشی ....من سر اولی که همه چیزم عالیییی بود ۵ امین ماه حامله شدم تازه مقایسه میکردم با اطرافیان میدیدم زود شدم خدا رو شکر .... بیخیال باش به زندگیت برس ...اون وروجکم به موقش میاد ..

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 

در ضمن اگر خیلی تاریخ تخمک گذاریت مهمه برات کیت تخمک گذاری بگیر از داروخونه ...از روز ۱۲ بعد پری هر روز ساعت ۱۲ ظهر یه دونه بزار...اول خط دوم کم رنگه ...که اگر دختر میخوای واسه اقدام خوبه ولی روزی که دو خط کاملا پررنگ بودن یعنی از ۱۲ ساعت قبل تا ۱۲ ساعت بعد تخمک ازاد شده یا میخواد ازاد شه که بهترین زمان برای پسر دار شدنه 

نه عزیزم چه مشکلی ...سخت نگیر ...خیلیا ناخواسته باردار میشن ...یکیش خود من ... تازه تا یک و نیم ماهگ ...

اخه دلم خواست خردادی بشه. خیلی هیجان داشتم. میدونستم ممکنه ماه اول نشه. ولی یکم بهم ریختم، برام با نی نی تو دلت دعام کن. این روزا دلم گرفته😢. دعا کن مشکلی پیش نیاد و خدا صلاحم بدونه واسه ماه اینده  خیلی زود یدونه سالمشو بهم بده.😍

اخه دلم خواست خردادی بشه. خیلی هیجان داشتم. میدونستم ممکنه ماه اول نشه. ولی یکم بهم ریختم، برام با ن ...

ایشالله ... ولی اگر زود میخوای بهترین کار بیخیال شدنه ... من درکت میکنم چون سر اولی ماه چهارم پریود شدم کلی گریه کردم ولی با خودم گفتم بیخیال یا میشه یا نمیشه دیگه ...اون ماه مسافرت رفتم ... باشگاه ثبت نام کردم ... با دوستام دورهمی داشتیم ...تعداد رابطمم نصف ماه های قبل بود ولی بدون استرس ...همون ماهم شد

در ضمن اگر خیلی تاریخ تخمک گذاریت مهمه برات کیت تخمک گذاری بگیر از داروخونه ...از روز ۱۲ بعد پری هر ...

میترسم با کیت بیشتر به خودم استرس بدم. گفتم بزار همینجوری اقدام کنم تا ببینیم خدا چی میخواد.

اگر خواستم کیت بگیرم لحظه ای که پررنگ شد یعنی تخمک ازاد شده و  بلافاصله برم واسه اقدام یعنی یا بزارم چند ساعت بعدش ؟

میترسم با کیت بیشتر به خودم استرس بدم. گفتم بزار همینجوری اقدام کنم تا ببینیم خدا چی میخواد. اگر ...

وقتی کیت پررنگ شده یعنی تا ۱۲ ساعت قبل ازاد شده یا تا ۱۲ ساعت دیگه ازاد میشه ...بهترین زمانه ...ولی بگم احتمال پسر شدنشم خیلی زیاد میشه

ایشالله ... ولی اگر زود میخوای بهترین کار بیخیال شدنه ... من درکت میکنم چون سر اولی ماه چهارم پریود ...

خدا برات نگهش داره. ایشالا به سلامتی بغلش بگیری.

منم تا حدودی این چندوقته همش بیرون بودم و سرگرم بودم. اما اون شبی که اقدام داشتم زیادی هیجان و استرس داشتم.

اون لحظه هایی که تو خونه هستم یهویی فکرم میره سرش. خب چیکار کنم؟ یه سوال یه کوچولو چربی دور پهلو و شکم دارم. میگم شاید از اینه که فعلا خبری نیست. وزنم ۵۸ با قد ۱۵۹ ممکنه کسی با یکم چربی دور شکم باردار بشه ؟حلقه زدن  و دارز نشست تو اقدام مشکلی ایجاد نمیکنه؟