هیچ غلطی نمیزاره بکنم برا ۲۱نوبت گرفتم برا عمل بینیم
خواهرمو دوتاخالم همزمان پیش این دکتر رفتن عمل کردن راضین نذاشت ماه پیش باهاشون برم گفت اگ اینا راضی بودن شاید بزارم بری اگ شرایط جور بود ازلحاظ مالی میگفت اوکی نیستم .الانم رفته کربلا بهش پیام دادم که پولشم خودم جور کردم همه چی اوکی خودشو پارهههه کرد ..ک من راضی نیستمو هزار تا چیز دیگ میگم بخدا فقط سر بینیمو دست میزنم اصلا میگم دکتر سربالا نکنه طبیعی طبیعی باشه بازم میگ نه..بعدم زنگ زدم بهش اول احوال پرسی کردم بعد بحث و باز کردم میگ زن مردم زنگ میزنن حال شوهرشونو میپرسن زن من زنگ زده برا بینیش میگه .ازاینجا ببعد اززبون شوهرمه (باباتوخوبی بخدا خوشگلی من همینجوری دوست دارم چهرتو نمیخوام عوض کنی اگ برا منه همه چیت خوبه )بچه ها بینیم دقیقا فرم بینی ای هست که عمل میکنن یکمی ورم داره سرش گرد هست ..دیگه گفتم باشه بینی رو نمیزاری ساکشن رو که میزاری من شکم پهلو دارم بعد لازم لامصب ابم نمیشه ..اونم قبلا میگفت باشه الان اینم گفت نه امشب 😤😡😤یعنی دلم میخواد خفش کنم ...اخه نمیدونم چرا یک مرد به زنی که بینیش گوشتیه شکم پهلو داره و نقص های دیگه میگه خوبی خوبیییییی همینجوری دوست دارم ..حالا نمیخوام تعریف کنم چهرم خوشگله فقط بینیم ایراد داره اما اندامم ک دیگ بعد دوتا بچه ترکیده بازم نمیزاره که ساکشن کنم نه سینه رو پروتز کنم همش میگ خوبه ..اخه کجاش خوبه من خودم اعتماد بنفسمو توی رابطه ازدست دادم چیکار کنم از بعد زایمانم مثل خوره افتاده بجونم این چیزا ۳ساله که درگیرمو اجازه نمیده