2777
2789

هیچ غلطی نمیزاره بکنم  برا ۲۱نوبت گرفتم برا عمل بینیم 

خواهرمو دوتاخالم همزمان پیش این دکتر رفتن عمل کردن راضین نذاشت ماه پیش باهاشون برم گفت اگ اینا راضی بودن شاید بزارم بری اگ شرایط جور بود ازلحاظ مالی میگفت اوکی نیستم .الانم رفته کربلا بهش پیام دادم که پولشم خودم جور کردم همه چی اوکی خودشو پارهههه کرد ..ک من راضی نیستمو هزار تا چیز دیگ میگم بخدا فقط سر بینیمو دست میزنم اصلا میگم دکتر سربالا نکنه طبیعی طبیعی باشه بازم میگ نه..بعدم زنگ زدم بهش اول احوال پرسی کردم بعد بحث و باز کردم میگ زن مردم زنگ میزنن حال شوهرشونو میپرسن زن من زنگ زده برا بینیش میگه .ازاینجا ببعد اززبون شوهرمه (باباتوخوبی بخدا خوشگلی من همینجوری دوست دارم چهرتو نمیخوام عوض کنی اگ برا منه همه چیت خوبه )بچه ها بینیم دقیقا فرم بینی ای هست که عمل میکنن یکمی ورم داره سرش گرد هست ..دیگه گفتم باشه بینی رو نمیزاری ساکشن رو که میزاری من شکم پهلو دارم بعد لازم لامصب ابم نمیشه ..اونم قبلا میگفت باشه الان اینم گفت نه امشب 😤😡😤یعنی دلم میخواد خفش کنم ...اخه نمیدونم چرا یک مرد به زنی که بینیش گوشتیه شکم پهلو داره و نقص های دیگه میگه خوبی خوبیییییی همینجوری دوست دارم ..حالا نمیخوام تعریف کنم چهرم خوشگله فقط بینیم ایراد داره اما اندامم ک دیگ بعد دوتا بچه ترکیده بازم نمیزاره که ساکشن کنم نه سینه رو پروتز کنم همش میگ خوبه ..اخه کجاش خوبه من خودم اعتماد بنفسمو توی رابطه ازدست دادم چیکار کنم از بعد زایمانم مثل خوره افتاده بجونم این چیزا ۳ساله که درگیرمو اجازه نمیده 

چرا باید این بلا هارو سر خودت بیاری و تن بدی به اتاق عمل قیافت که میگی خوبه هیکلتم باید بری باشگاه وگرنه بعد ساکشنم باز بر میگرده 

چون فک و فامیلت اهل این تغییراتن رفته رو مخت که تو ام حتما انجام بدی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

خوب خودت درگیری واقعا 

خودت دیدگاهتو عوض کن

خداتم شکرکن اگه مردی داشتی که دائم ازت ایراد میگرفت خوب بود؟؟ 

والا بندگان خدا  ایراد میگیرن ناراحت میشیم تعریفم میکنن ناراحت میشیم!!! 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا مردا همینن بابای من هنوز معتقده ک حیف شد دماغ غوز دارمو عمل کردم چون غوزش خیلی زیباست

بنظرم بهش بگو ک خودت نسبت ب خودت حس خوبی نداری سعی کن قانعش کنی و ازش بخوای واسه تقویت اعتماد ب نفست کمکت کنه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

چرا باید این بلا هارو سر خودت بیاری و تن بدی به اتاق عمل قیافت که میگی خوبه هیکلتم باید بری باشگاه و ...

نه نه اصلا اینا اهل هیچی نیستن بینی  عمل کردن اونم یهویی شد توشمال دکتر اف ویژه گذاشته بود دیگ رفتن .من از زمانی که ۱۶ سالم بود به مامانم میگفتم عمل میکنم ک خول شدم ازدواج کردم شوهرمم نمیزاره ..توی تاپیکای قبلیمم هست مال یکی دوسال پیش ک نوشتم چجوری شوهرمو راضی کنم 

کلا مردا همینن بابای من هنوز معتقده ک حیف شد دماغ غوز دارمو عمل کردم چون غوزش خیلی زیباستبنظرم بهش ب ...

میگ تو هرچی بخوای من میگم باشه .ولی بدون ته دل راضی نیستم از چشمم میوفتی و اینکه شرط و شروط میخواد بزاره که مثلا هرکاری یا هرموقع ووهرجا دلش خواست بره بیاد کلا ازاد ازاد باشه ..الان کاری میخواد بکنه من اوکی ندم انجام نمیده یانمیره .ولی اونموقع دیگ زبونم لال باید بشه

شما یه حالت وسواس گرفتین که حتما می‌خواین یه عمل زیبایی انجام بدین هر چی می‌خواد باشه به نظرم یکمی صبر کنید و مطمئن بشید این کار واجبه بعد انجام بدین یکی از همسایه‌های ما خواهرش و خاله‌اش اسلیو کرده بودن و خیلی خوش هیکل شده بودن اینم اولش تو این وادی نبود اونا رو که دید هیکلش رفت رو مخش بلاخره رفتن پیش همون دکتر و متاسفانه زیر عمل اسلیو فوت شد خیلی ناراحت کننده بود با دو تا بچه دختر کوچیک.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.