بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کار خواهرت از همون اول اشتباه نبوده؟ آخه آدم زنگ میزنه به فروشنده میگه چرا گرون میفروشی؟ به نظرم منطقی نیست یکم
البته این کار قصاب رو توجیه نمیکنه به نظرم بلاکش کنه دیگه هم از اونجا خرید نکنه و فعلا تا حد امکان تنها نمونه بهتره
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چیزهای زیادی قلبت رو میشکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
نه رفته گوشت خریده شده ۱تومن همون شاگرده براش زده ۱۲۰۰اینم زنگ زده چراگرون زدیدخودس اومده حساب کتاب ...
آها
به نظرم بگو بلاکش کنه دیگه هم سمت مغازه اون نره
فعلا هم یه مدت خونه و محل کار تنها نمونه
اگه بازم مزاحمت ایجاد کرد باید یه فکر اساسی کرد
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم