2777
2789

بهم پیام داده میگه چکارکنم تولیدی لباس داره پیش خونش با۲۰تادوزنده یکمی جای خلوتی هس دبروزرفته قصابی گوشت گرفته به زنگ زده به قصاب که شمارشوازپشت شیشه برداشته که چراگرون زدیدامروزصبح یکی براش زنگ میزنه (چون کنارشماره ش نوشته تولیدی پوشاک )میگه کارخونه دارم کلی لباس سفارش دارم برای گارکنانم،کلی ازخواهرم آدرس واطلاعات میگیره بعدمبگه فقط خانم هستن خواهرم میگه نه چندتااقاهم هستن بعد۴قرارمیزارن درموردکارحرف بزنن ولی نمیادخواهرم برای کنجکاوی میره توواتساب شماره میبینه عکسه همون قصابه هست ازش گوشت گرفته فهمیده سرکارش گذاشته عکس مرده روبرام میفرستع من چهرشناسیم عالی شبیه روانی هابودترسناک

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

حالاکه به شوهرش بگه شوهرش ازاین شردرس کن باچاقومیرع دم مغازه قصابی اگه نگه میترسه مرده بعدن باتوجه به آدرس واطلاعات مزاحمش بشه اگه ۱۱۰بگه به چه مدرکی تازه بازم شوهرش میادوسط

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار خواهرت از همون اول اشتباه نبوده؟ آخه آدم زنگ میزنه به فروشنده میگه چرا گرون میفروشی؟ به نظرم منطقی نیست یکم

البته این کار قصاب رو توجیه نمیکنه به نظرم بلاکش کنه دیگه هم از اونجا خرید نکنه و فعلا تا حد امکان تنها نمونه بهتره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کار خواهرت از همون اول اشتباه نبوده؟ آخه آدم زنگ میزنه به فروشنده میگه چرا گرون میفروشی؟ به نظرم منط ...

نه رفته گوشت خریده شده ۱تومن همون شاگرده براش زده ۱۲۰۰اینم زنگ زده چراگرون زدیدخودس اومده حساب کتاب کرده 

عکسشو بذار

چیزهای زیادی قلبت رو می‌شکونن اما، چشمات رو باز میکنن...🪐🖤️ همیشه خوب باش حتی برای کسی که بهت بد کرده ،یا قدرتو بیشتر میدونه یا تا همیشه حسرتتو میخوره 🥲💚 کارما آدرس هممونو داره و کارشو خوب بلده 🤫 یه صلوات مهمونم میکنی؟🥹♥️
کار خواهرت از همون اول اشتباه نبوده؟ آخه آدم زنگ میزنه به فروشنده میگه چرا گرون میفروشی؟ به نظرم منط ...

خواهرم کلن ساده وخیلی خوشگله این کاراصلن مناسبش نبودولی خیلی زرنگ وهنرمنده یرچندسال چه تولیدی باچقدرچرخ ماشالله اگتیوفعال ولی تواین زمینه ها بی عرضه 

نه رفته گوشت خریده شده ۱تومن همون شاگرده براش زده ۱۲۰۰اینم زنگ زده چراگرون زدیدخودس اومده حساب کتاب ...

آها

به نظرم بگو بلاکش کنه دیگه هم سمت مغازه اون نره

فعلا هم یه مدت خونه و محل کار تنها نمونه

اگه بازم مزاحمت ایجاد کرد باید یه فکر اساسی کرد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم