2777
2789
عنوان

خواهرم احساس خطرمیکننه میگه امشب خابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 21 پست
حالاکه به شوهرش بگه شوهرش ازاین شردرس کن باچاقومیرع دم مغازه قصابی اگه نگه میترسه مرده بعدن باتوجه ب ...

بنظرم اول با اورژانس اجتماعی تماس بگیره فکر کنم شمارش۱۲۳ راهنمایی خوبی میکنند و تو سیستم ثبت میشه اگه مشکلی ایجاد بشه بعدا میتونه استناد کنه ..کاش شوهرا نرمال بودن ک میشد هر چیزی رو بدون ترس بهشون گفت .اگه نرمال بود میشد بهش گفت و مرده هم درس حسابی میداد بهش .

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
عکسشو بذار

ازترس حذفش کردم من چهره شناسیم عالی حتی ازروی عکس تونی نی سایت گفتم دوست پسرت پدرومادرش دارن طلاق میگیرن دختره گفته واای ازکجافهمیدی یه عکس ببینم قشنگ میرم تووجودش 

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اول با اورژانس اجتماعی تماس بگیره فکر کنم شمارش۱۲۳ راهنمایی خوبی میکنند و تو سیستم ثبت میشه اگ ...

نه شوهرش یه شردرس کنی هست یبارسرتوهین یه دوزنده باچوب رفت دم درش 

بنظرم اول با اورژانس اجتماعی تماس بگیره فکر کنم شمارش۱۲۳ راهنمایی خوبی میکنند و تو سیستم ثبت میشه اگ ...

البته من گفتم فردازنگ بزنه مرده که خودسوکارخونه را معرفی کرده بگه چرانیومدیدبعدبگه بامن بازی میکنی مسخرم کردی یباردیگه ازاین غلطا بکن پدرت دربیارم بعد زنگ بزنه قصابی بگه فروشندتون این کار کرده وتهدیدکنه لااقل بترسه مرده

البته من گفتم فردازنگ بزنه مرده که خودسوکارخونه را معرفی کرده بگه چرانیومدیدبعدبگه بامن بازی میکنی م ...

اهان شاگرده این کار رو کرده ..پس گه برادر یا حتی ارتباطش با شوهر شنا خوب باشه با هم برن و از اول ب صاحب مغازه بگن ..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
اهان شاگرده این کار رو کرده ..پس گه برادر یا حتی ارتباطش با شوهر شنا خوب باشه با هم برن و از اول ب ص ...

برادردارم مازبونشون هستیم مظلوم هستن شوهره من بدترازشوهراون میزنه مرده روله میکنه 

اهان شاگرده این کار رو کرده ..پس گه برادر یا حتی ارتباطش با شوهر شنا خوب باشه با هم برن و از اول ب ص ...

معلوم نیست البته حتمن شاگرده بوده هردفعه یه فروشنده بوده خواهرم به شماره روی شیشه زنگ زده وحدت زده صاحب کاره بوده جواب داده وعذرخاهی کرده ولی ابن مرده که به حدس خواهرم شاگرده هست گفته من کارخونه دارم البته عکسش شبیه شاگردقصاب نبوده گوشی ایفن انکارداره  بازم نمیدونم دقیق