2777
2789

سلام 

بزرگوار اگر گوش به عرایضم دهی قطعا در زندگی شما معجزه رخ خواهد داد

قرآن را به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتان صدای شما را بشنود بخوانید و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگویید تا امواج منفی گذشته از شما قطع شود و خواسته هایتان متجلی شود 

سیاه نپوشید و به قبرستان نروید و طلسم جادو که از دعا نویس ها گرفته اید به رودخانه یا دریا بیندازید و مستقیم به خداوند وصل شوید و از ایشان یاری بخواهید و ایشان را به وحدانیت و یکتایی بخوانید یقین داشته باشید خداوند بهترین و نیرومند ترین یاری رسان است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بزرگوار اگر گوش به عرایضم دهی قطعا در زندگی شما معجزه رخ خواهد دادقرآن را به فارسی در مدت ۱۵ رو ...

منبع حرفاتون چیه؟ اخه اینکه سیاه نپوشه چه ربطی داره

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
سلام بزرگوار اگر گوش به عرایضم دهی قطعا در زندگی شما معجزه رخ خواهد دادقرآن را به فارسی در مدت ۱۵ رو ...

خواهش میکنم دعام کنین خیلی حال من و زندگیم بده . تو تاریکی مطلقم انگار . انگار کسی نیست کمکم کنه خیلی تو این تاریکی 

برا شفای مریض چه توصیه ای دارید؟کسیکه هم روحی داغونه هم جسمی😔

سلام عزیزم

ابتدا قرآن رو به همین روش

و برای شفا در منزلتون ختم گروهی آیه الکرسی بگیرید نفری ۱۰۰ تا آیه ۲۵۵ بقره و هر چه افراد بیشتر باشن بهتره

التماس دعا که بد نیست

درون ما بیرون ما رو شکل‌ میده 

زمانی که التماس کنیم ، جهانه بیرونه ما هم به همون سمت می‌ره 

خدایی بیرون از شما نیست 

شما خودتون به هرچیزی که بخواید میتونید برسید 

چرا به جای التماس از خدایی احتمالا ساختگی ، خودتون برای چیزی که میخاید تلاش نکنید ؟