2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

عزیزم می تونه از کمبود ویتامین D و ویتامین B و آهن باشه 

یکی به اسم کاربری rose72 تو تاپیکش نوشته بود:

دکتر احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت:

"کمبود ویتامین B1 موجب افسردگی، بداخلاقی، کاهش حافظه و تمرکز و همچنین احساس خستگی می ‌شود.

ویتامین B1 یا تیامین ، برای تامین انرژی از مواد غذایی و به ویژه از مواد قندی یا کربوهیدرات‌ ها در بدن لازم است.

از آنجا که سلول‌های عصبی فقط از گلوکز برای تأمین انرژی خود استفاده می‌کنند، در کمبود این ویتامین علائمی از قبیل افسردگی، بداخلاقی، کاهش حافظه و تمرکز و همچنین احساس خستگی ظاهر می‌شود.

این ویتامین در مواد غذایی از قبیل غلات صبحانه، نخود فرنگی، تخمه آفتابگردان، ارزن، جوانه گندم، کنجد، سویا، آجیل به خصوص بادام هندی، بادام، گردو، حبوبات از جمله نخود، لوبیا، عدس، گندم سبوس‌دار، سیب‌زمینی، گندم سیاه یا چاودار وجود دارد. "

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️

یکی دیگه هم نوشته بود : 

قرص ویتامین B300 می تونم بگم یه معجزست:) من یه مدت اضطراب شدید داشتم ولی الان کاملا در ارامش مطلقم مثل یه معجزه میمونه دکترم گف اکثر ادمایی ک اضطراب دارن خسته اند یا افسردن مشکل کمبود ویتامین ب دارن و اصلا نیازی نیس برن سراغ داروی های شیمیایی و خطرناک حتما قبل استفاده از داروهای شیمیایی این ویتامینو امتحان کنین 😊💝💝💝

هرروز یه دونه تا دوماه بهتره استفاده کنی گلم ... ضعف اعصاب فقط با دوماه استفاده از این قرص کاملا درمان میشه

دوماه بهتره استفاده بشه  تاثیرشم سریع میذاره بعد ده دقیقه کاملا اروم میشین

دکترم گف ویتامین ب ۱ سیصد بهتر از ویتامین ب ۶ عمل میکنه هر چند دوتاشونم برااعصاب عالین

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️