2777
2789

راضی هستین ؟؟؟چند وقته باهمین 

من تازه عروسم  .پدرشوهرم دارن طبقه بالا رو میسازن برا ما . اما من اصلا راضی نیستم حس میکنم اونموقع راحت نیستم تو خونه زندگیم . از الان که فک میکنم دلم میخواد اگه قراره برم اونجا تا ابد نامزد بمونم 😢😭چیکار کنمممم من . تک پسرم هست نامزدم حس میکنم مشکل ایجاد میشه 

من ۱سال و خورده اینجام..تا حالا که خوب بوده...البته باید بلد باشی اجازه دخالت ندی...ما تو ۱ ساختمونیم ولی تا دعوت نشیم رفت و آمدی نداریم...اصلا هم مادر شوهرم پایین نمیاد...بستگی به خانواده شوهرت و میزان دخالتشون هم داره...من اولش کم تجربه بودم اما الان خوبه عالیه همه چی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد ایجاد میشه قبول نکن من قبول کردم واقعا پشیمانم دیگه تا آخر عمر از اونجا تکون نمیخوره از همچیت باخبرن اگه نری میگن نیومد پایین وهزار حرف وحدیث دیگه مثل من نشو از اول همچی قبول کردم الان هیچی از دستم نمیاد

چرا رفتی ؟چرا من بیقرارم

من دوس ندارم پیش خانواده ها باشم،حالا چه خونواده همسر چه خونواده خودم،از اول طی میکردی کاش،اگرم یهویی شده خب با شوهرت حرف بزن بگو دورتر باشیم که مستقل شیم،البته بعضیام مشکلی ندارن پیش خانواده ها هستن،بستگی به خونواده  هم داره

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...

حس نکن مطمئن باش مشکل ایجاد میشه اگه میخوای راحت باشیدباید رفت و امدتو کم کنی و با رفتارت نشون بدی درسته تو یه اپارتمانین اما مستقلی مثل دو تا همسایه در همین حد غیر از این باشه پشیمون میشی در کل اگر قوی باشی و از موضع خودت پایین نیای اتفاقی نمیفته

من ۱سال و خورده اینجام..تا حالا که خوب بوده...البته باید بلد باشی اجازه دخالت ندی...ما تو ۱ ساختمونی ...

گیسوجان 1سوال

چون خواننده خاموش بودم سالها درجریان هستم

هنوز با مادرشوهرت کم رفت وامد میکنی و سنگینی؟؟؟

خیلی باعث تعجبه که همسرت چیزی نمیگه 

رابطه همسرت با مادرش خوبه؟؟؟؟

مامانِ نامی🙍‍♂️

از همون اول خورد و خوراکتو جدا کن سعی کن اجازه دخالت ندی زیاد نری پایین تعادل و رعایت کن خونه یکی نشین

من چه خوشبختم که دارم دختری. دختری زیبا رخی تاج سری خدا یا شکرت ت 

من چی بگم که حتی علاوه بر خوردو خوراک خوابمونم خونه خودمون نیست   

خیلیم خوبه راضی هستیم...نمیگم مشکلی نبودهتا حالا...چرا بوده ولی خوبیاش برامون بیشتر از بدیاش بوده

اگه تک پسره پس تا ابد جات اونجاست بخوای هم بعد از چند سال جدا شی خونه مستقل بگیری مشکل ایجاد میشه ...

موافقت نکردممم اصلا . از همون اول به شوهرم گفتم من دلم نمیخواد با هم باشیم

نه عزیزم همه چی بهذخودت بستگی داره میتونی خودتو جزئی،از اونا ببینی 

والا مادر شوهر من میخواست منو بچزونه ولی،من باهاش، طوری رفتار میکنم که بدون من جایی نمیره . تو مهمونیا که میریم اینقد احترامم میکنه کلا زن بسازیش کردم 😂😂😂

نگاهت را نگیر از من خدایا. ...