2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من قبل موعد پریودی نشون داد

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       
دیگه نمیتونم صبر کنم  آزمایش های قبل بارداری رو دادیم مشکلی نداشتیم ممکنه با وجود این باردار ...

چند وقته اقدام کردی؟

ی چیز بهت بگم من واس دختر اولم ی سال اقدام کردم و دو سال دنبال دوا و درمان هیچیم هم نبود ااااا

دیگه خسته شده بودم سپردم ب خدا بخدا ماه بعد باردار شدم..میخوام بگم انقد فکر و استرس هم تاثیر داره

ان مع العسر یسرا ... 
چند وقته اقدام کردی؟ ی چیز بهت بگم من واس دختر اولم ی سال اقدام کردم و دو سال دنبال دوا و درمان هیچ ...

6 روزه اقدام کردم.... من 20 سالمه

عاخه چرا مگه بدون دلیل میشه؟

سلام دوستان. من تازه عضو سایت شدم. میشه لطفا راهنماییم کنین

من 18 مهر ( روز 4 دوره قبلی پریود) رابطه مقعدی داشتم  . که منی هم پشتم ریخته شد ،بعد از آن هم دیگه رابطه نداشتم. این ماه با تاخیر 1هفته ای پریود شدم. (البته به علت  برخی مسائل استرس هم داشتم )مثل دفعات گذشته با این تفاوت که 2 روز قبل از شروع پریود لکه بینی داشتم و بعد پریود شدم به مدت 7 روز و روز 8 هم کمی لکه بینی .

با این اوصاف احتمال بارداری هست؟ درد خاص و حساسیت و حالتهای خاصی ندارم فقط تمام مدت احساس دلشوره و استرس میکنم. خیلی نگرانم. امروز کمی درد حس کردم درسمت راست شکم. روز 12 بعداز پریود. احنمالا باید تخمک گذاری باشه 

لطفا راهنماییم کنین