2777
2789
عنوان

الان تو همین لحظه بی کس ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 27 پست
دیگه قوی نیستم دیگه نمیتونم،دیگه تنهایی نمیکشم،دارم تموم میشم،دارم ته میکشم،دارم میمیرم،یه دردی تو و ...

واقعا از ته دلم میفهمم چی میگی چون خودمم این درد همیشه باهامه و انگار یه بغض بزرگ تو گلومه

ولی ما مجبوریم ادامه بدیم و باز هم قوی باشیم.یروزیم دنیا روی خوششو نشون میده مطمعن باش

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از ته دلم میفهمم چی میگی چون خودمم این درد همیشه باهامه و انگار یه بغض بزرگ تو گلومهولی ما مجب ...

واقعا کی؟من به هیچ کدوم از خواسته هام نرسیدم و فقط از اولش جنگیدم

واقعا کی؟من به هیچ کدوم از خواسته هام نرسیدم و فقط از اولش جنگیدم

غصه نخور و بلند شو و تغییر بده تا جایی ک میتونی.ترساتو بزار کنار و ببین ک چیزا کم کم روال میشه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

بزرگترین اشتباهم بچه دار شدنم بود،اگر بچه هام نبودن خودم میرفتم دور میشدم از همه،وقتی کسی نخوادت زندگی برات جهنمه،بود و نبود من برای هیچ کس مهم نبود و نیست،الان حتی بودنم برای خودمم مهم نیست،تنها ترسم بی متدر شدن بچه هامه اگر نه 

دور میشدم از این خاک غریب

مشکل من الان لهجم نیست چیز دیگه ایه،بله اصفهانی ام

میدونم عزیزم..... ببین از طرف کسی که دقیقا مثل خودته من دوتا دختر دارم بابای من دخترامو ندیده هنوز جایی ببینه نمیشناسه..... بهت میگم بیخیال این چیزها بشو... خودت بشو پشت خودت.... بشو تکیه گاهت.... یاد بگیر تنها بودن رو..... ما بچه های طلاق خیییلی زودتر از سن مون بزرگ شدیم زمونه باهامون بد تا کرده... ولی فقط همینو میگم کلا بیخیال اینها شو.... اصلا فکر کن مادر پدرت تو کودکی ات فوت کردن تموووم... خیلی سخته ها خیلی واقعا تو زندگی کم میاری ولی وقتی اینارو بلد بشی راحتی دیگه.... من دوتا بچه آوردم به هم اتاقی هام حسودی میشد آخه مامان شون نگران شون بود بالاسر شون بود باباشون با ذوق میومد نوه اشو بغل می‌کرد..... ولی من نبودن اینا... اونجا تموم شدن برام هر کی هم تو اتاقم میگفتن مادر پدرت نیومدن گفتم فوت کردن... 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

غصه نخور و بلند شو و تغییر بده تا جایی ک میتونی.ترساتو بزار کنار و ببین ک چیزا کم کم روال میشه

چیزی برای تغییر دادنم ندارم،باید خودما تغییر بدم مثلا انقدر ساکت نباشم،وقتی کسی چیزی میگه مراعاتشا نکنم،انقدر فکر بقیه نباشم در صورتی که کسی حتی مردن منم براش مهم نیست،انقدر به فکر غم و شادی و ناراحتی کسی نباشم،منم مثل اکثر آدما بدون فکر دهنما باز کنم و هر چی توی مغزم هست و بریزم بیرون برامم مهم نباشه که دل کسی میشکنه یا غرور کسی خورد میشه یانه،باید نفهم بشم مثل بقیه دورو وریام،باید مثل یه احمق بی درک دهنما باز کنم تمام تراوشات مغز پهنما بریزم بیرون تا بقیه از ترس آبروشون از ترس من و نانجیب بازیام در دهنشونا گل بگیرن و انقدر داغونم نکنن،باید کینه ای بشم مثل بقیه و انقدر سگ محلشون کنم تا مثل سگ پاسوخته بیوفتن دنبالم  تا بهشون محل بدم،خیلی کارا باید بکنم ولی من آدمش نیستم،من آدم دل شکستن و بی محلی نیستم،من آدم بی احترامی نیستم،من اگه یه حرفی را بخوام بزنم چند بار تو مغزم بالا پتیینش میکنم بعد میگم که یه وقت کسی ناراحت نشه،من اگه به کسی حرفی زدم ساعتها بعدش به مکالمم فکر میکنم که یه کقت چیزی نگفته باشم که طرفما برنجونم،من قبل از ارسال پیام و جت چند بار اونارا میخونم و ویرایش میکنم که حرفز نزنم که بد باشه طرف برنجه،دلش بشکنه،من یه آدم فوق العاده مهر طلبم،من یه آدم وابسته ام،که همه اینا زندگیما بهم ریخته داغونم کرده،من ویران ویرانم

بله عزیزم بفرمایید

ی برنامه ای هست به اسم نارانان

الانا خیلی جا افتاد

اگ شرایط بیرون رفتن داری ادرس جلسات نارانان تو شهرت پیدا کن و برو تو کلاس هاش شرکت کن با همه جای دنیا و هر کلاسی که تا حالا شنیدی فرق داره

کاملا رایگانه و تو همون جلسات ی راهنما پیدا میکنی که از پدرومادر و برادر و خواهر وشوهروبچه برات عزیزتر میشه و مثل ی حامی پشتت وایمیسته و دیگه دیگه احساس تنهایی و بی کسی نمیکنی

اگ ۱درصد آینده ات واسه خودت، ارامشت ،بچه ات برات مهمه این وقت واسه خودت بزار برو ببین وارد چ دنیای دوست داشتنیت میکننت