2777
2789
عنوان

کیا ادعای رانندگی حرفه ایشون میشه

172 بازدید | 20 پست

چقدر طول کشید که ترستون بریزه؟

اوایل که خرابکاری میکردین یا نزدیک بود خطایی بکنید عصبی و حالتون بد نمیشد؟

چقدر تمرین کردین شدین راننده خوب 

۱۸ سالمه اول راهنمایی نشستم الان دریفت میزنم ،

چون دوس داشتم نمی‌ترسیدم زود یاد گرفتم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز اول ترسی نداشتم. 

چون همیشه پیش یسری ادم نترس بل دست فرمون خیلی خوب نشسته بودم(از اینا ک ب قول معروف تو تعقیب و گریز رو دستشون نیست) 

منم سر نترس گرفتم کلا از 15سالگیم ک ازدواج کردم پشت فرمون نشوندمم دیگ موقعه گواهینامه 3سال بود رانندگی میکردم 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

ادعام نمیشه ولی رانندگیم خیلی خوبه 

فقط یه بار کنارم کسی بود بعد از اونم تنها بودم از وقتیم که ماشین گرفتم یه هفته بعدش تو جاده رانندگی کردم یکم ترسناک بود ولی تجربه شد واسم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

من 

اولین باری ک تو خیابون شلوغ رانندگی کردم شبم بود میترسیدم بعدش نه دیگه 

خراب کاری هم کردم دوبار تصادف کردم 

یکی دوبارم نزدیک بود تصادف کنم 

خیلی تمرین کردم خیلی زیاد ولی پشت سرهم تمرین میکردم مثلا اینطوری نبود امروز تمرین کنم بره تا چهار روز دیگه کل هفته رو درحال تمرین بودم 

بعد من هنوز آموزشگاه نرفتم از رفیقم یاد گرفتم که خودش یه زمانی رالی باز حرفه ای بود الان با خودش کورس میندازم تو جاده😁😂 بعد این اینطوری نبود مراعات کنه که، همون اول من مینداخت تو شرایط سخت می‌گفت برو😂🤦🏻‍♀️ دیگ همون باعث شد الان اوکی باشم 

تازه باید مصمم تربشی .اشکال نداره تورانندگی تمرکز میخادعزیزم بعدشم آقایون لجشون میگیره خانما رانندگی ...

اره کلا شخصی هستم 1 روژ عصبی میشم بعد قضیه یادم میره ولی واقعا بعضی آقایون خیلی بد رانندگی میکنن 

یا ببینن طرف راننده خانم هست خیلی اذیتش میکنن نمیدونم چرا

من اولین باری ک تو خیابون شلوغ رانندگی کردم شبم بود میترسیدم بعدش نه دیگه خراب کاری هم کردم دوبار تص ...

من نزدیک بود چندبار تصادف کنم 

پس نباید ناامید بشم و بگم راننده خوبی نمیشم ..

چه مدت طول کشید که داخل شهر بری و سوتی ندادی

اولین بار ماه پیش تصادف کردم جزعی ، دوسال هست میرم تو شهر کم ، گواهی نامه رو گرفتم دلیرانه تر میرم 

من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه..توی آخرین جنگ خورشید و سرخی،طلای لبخندم شد غروب رنج!!!(سورنا)....تا ابد پایبند عشق توام❤️ª
اولین بار ماه پیش تصادف کردم جزعی ، دوسال هست میرم تو شهر کم ، گواهی نامه رو گرفتم دلیرانه تر میرم

همه چیم خوبه پلی دست فرمونم یکم ضعیفه بنظرت چیکار کنم چه تمریناتی انجام بدم تا بهتر شه 

ی خورده ترس دارم ولی خوب به خودم حق میدم چون همه اطرافیانم تصادف بذ درحد مرگ کردن واسه همین ناخودآگاه خیلی میترسم

اره کلا شخصی هستم 1 روژ عصبی میشم بعد قضیه یادم میره ولی واقعا بعضی آقایون خیلی بد رانندگی میکنن یا ...

من بارهاشده اذیتم کردن ولی مصمم به راهم ادامه  دادم .رانندگی آقایون شلخته بازیه .مثلا نترس میرن خوب مراعات کنین اینقدرتصادف نکنید

من بارهاشده اذیتم کردن ولی مصمم به راهم ادامه دادم .رانندگی آقایون شلخته بازیه .مثلا نترس میرن خوب ...

داخلاق شهرم خوبه 

ولی جاهایی باید تند رانندگی کنی مثل کمربندی یکن میترسم