یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیا تو گروه لیاتیم امروز و فردا نکن فقط شروع کن🏃🏻♀️ هم آموزش پوست و مو یاد میگیرید هم جلسات انگیزشی کسب درامد با آموزش های رایگان بدون هیچ هزینه ای اطلاعاتتون همیشه به روز میشه همواره پشتیبانی با شناخت پوست ومو و محصولات مراقبتی .............هرجا. هر مکان. پاره وقت جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه تخفیفات پلکانی(اقتصادی فکر کن)👉🏻 اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم🪜
اگه بتونی با تنهاییت ارتباط بگیری خیلی خوبه من خودم خیلی خوشم نمیاد صمیمی شم تنهایی رو ترجیح میدم دوست دارم تو خونه بمونم یا تنها برم بیرون متاسفانه دوستای کنم هر روز بزور ب ی بهانه ای میکشنم بیرون 😂
https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275 بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠