2777
2789

برادرم یک ادم سالم وفعال بود که تاحالا نگفته بود حتی سرم درد میکنه   اسفند ماه سال قبل چندباری موقع رانندگی  و کوهنوردی قلبش درد میگیره  رد میکنه   زیاد جدی نمیگیره اما  دوباره فروردین ماه قلبش بازم کمی درد میگیره درحد چند دقیقه و  ولش میکنه. اما بازم جدی نمیگیره  به اصرار خانواده  میره دکتر متخصص قلب و ازش نورار قلب و اکو میگیرن   دکتر میگه قلبت سالم هیچ مشکلی نداری  اکو و نوار قلبت عالی  اینم خیالش راحت میشه  که مشکلش جدی نیست  و میگه دیدید دکترم گفت همه چیت عالی .  اما چندهفته بعدش ایست قلبی میکنه فوت میشه.

اطرافیان میگن احتمالا رگ های قلبش گرفته بود  اگر تست ورزش میرفت  مشخص میشد یا اگر اسکن هسته ای از قلب می گرفت که این دیگه کارش به اونجا نکشید.

خواستم بگم به هر دکتری اطمینان نگید  و اینکه مشکل قلب رو اکو شاید نشون نده اگر از اطرافیانتون کسی قلبش درد گرفت حتما بعد از اکو تست ورزش هم بره.  تست ورزش مشکل گرفتگی رگ رو نشون میده . واگه کسی بود که قلبش درد می کرد اما اکو  و تست ورزشش خوب بود بازم به حرف دکتر اعتنا نکنه پیگیر دردش باشه اخرین  راه  رو هم که اسکن هسته ای  هست از قلبش بگیره تا خیالش راحت بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه 🖤من راه میرم یا فعالیتی میکنم تنگی نفس پیدا میکنم و بعضیییی وقتا طرف سینه چپم تیر می‌ ...

برو حتما پیگیر باش  برادر منم میگف تازگی ها راه میرم زود خسته میشم

آنژیوگرافی درد دارهچقدر طول میکشههزینش چقدر شدخودت گفتی یا دکتر برات نوشتمشکلت چی بود

نه درد نداشت 

آنژیوگرافی خودش نهایت ده دقیقه طول میکشه اصلا متوجه نمیشی

ولی اگر فنر بخوان بذارن ممکنه نیم ساعت یا چهل دقیقه طول بکشه  که بهش میگن آنژیوپلاستی 

چند تا دکتر قلب رفتم هر کدوم یه چیزی میگفتن یکی میگفت سالمی یکی میگفت آنژیوگرافی لازمه.  

آخرش اورژانسی آنژیوگرافی شدم 

درد داشتم 

آنژیوگرافی درد دارهچقدر طول میکشههزینش چقدر شدخودت گفتی یا دکتر برات نوشتمشکلت چی بود

من چون بیمه بودم و بیمارستان دولتی بود  کل هزینه ۹۰۰ شد 

ولی یه خانمی گفت دکتر زیرمیزی ۶ تومن ازش گرفته 

اسکن هسته ای هم دقیق نیست تست ورزش هم نیست .من تست ورزشم عالی بود ولی آنژیوگرافی کردم و پنجاه درصد گ ...

ی سوال داشم من رلم مریضی قلبی داره ینی زنده میمونه.خودش میگ میمیرم

چی بهش بگم اروم باشه

ی سوال داشم من رلم مریضی قلبی داره ینی زنده میمونه.خودش میگ میمیرمچی بهش بگم اروم باشه

بله معلومه که زنده میمونه 

اتفاقا عمر کسانی که میدونن مشکل قلبی دارن بیش‌تر از اونایی هست که فکر میکنن سالم هستن و از مشکلات قلبی خودشون بی خبرند  چون تحت نظر پزشک و‌درمان هستن .الان هم علم پزشکی در زمینه ی قلب خیلی پیشرفت کرده و خیلی داروهای جدید و روش های درمانی جدید پیدا شده 

من خیلی ها رو میشناسم چندين ساله مشکل قلبی دارن ولی دارن عادی زندگی میکنن فقط سر وقت چکاپ میرن و مراقب هستن و دارو و رژیمشون رعایت میکنن سنشون هم زیاده بالای  ۷۰ سال هستن 

و  بر عکس کسانی دیدم فکر کردن هیچیشون نیست و هیچوقت چکاپ و آزمایش ندادن ولی توی سن کم ایست قلبی کردن 

بهش بگو  آدم ۹۰ ساله داریم  پنجاه ساله داره داروی قلبي میخوره و داره زندگیشو میکنه