2777
2789

مامانم تعريف كرد اون زمان كه من ميخواستم دنيا بيام(سال ٧٤) و بچه اول بودم بابام سركار بوده و من قرار بوده اخر ابان دنيا بيام اما يهويي اخر مهر دنيا اومدم.

خلاصه مامانم دردش ميگيره و همسايشون ميبرتش بيمارستان 

مامانم ميگه دعا دعا ميكردم الان دنيا نياي چون تو تهران غريب بوده و ميخواسته بره شهرستان براي زايمان ولي ميگه تو نيم ساعت بعد دنيا اومدي😅😅😅😅

من فقط يه عمه تهران داشتم با بابام به همراه دسته گل بزرگ و شيريني  ميان بيمارستان و پشت در منتظر بودن هر چي بابام ميپرسه فلاني چيشد زايمان كرد يا ن در حالي كه پرستاره هي ميومده بيرون و كسايي كه پسر دار شده بودنو صدا ميزد و شيريني ميگرفت… پرستاره با عصبانيت اومده جواب داده اره بابا دختر زاييده!!! 

و بابام اينقد عصباني شده و با پرستار دعواش شده و گفته دختره كه دختره به تو چه ربطي داره كه ميگي پسر خوبه يا دختر! بدبخت خودت زني بعد اينجوري ميگي!!!ديگ عمم اومده ارومش كرده ولي بابام خيلي حرص خورده و مامانم ميگه صداش اينقد بلند بوده اونم شنيده😄😄😄

خلاصه دختر عزيز دردونش بودم ديگ مامانم ميگه كهنتو عوض ميكرده وسركار با خودش ميبردت ( موتور سازي كار ميكرده) بعدم سيا سوله برت ميگردوند

البته منم خيلي وابستش بودم و هستم😊

بعد حالا بعد اين همه تو سايت تايپيكايي ميبينيم كه بعضي مردا يا خانواده شوهر و .. هنوز فرق ميزارن بين دختر و پسر 

اتفاقا به نظرم بايد بيشتر از پسر هواي دخترو داشت چون دختر لطيف و احساسيه اما متاسفانه خيلي وقتا سركوب ميشن

شما وقتي دنيا اومدين چطور بود؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با تاپیکت اشکم درومد چون اخرش گفتی شما وقتی دنیا اومدین چطور بود من وقتی بدنیا اومدم ۲سالم بود مامانمو براثر سرطان از دست دادم بعدشم۶سالم شد بابامو از دست دادم و هیچ خاطره ای ازشون ندارم بجز یدونه عکس سه نفره🥀

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

اوخیی

من ۲تا برادر بزرگتر دارم خودم ته تغاری ام برای منم سونو انجام ندادن جنسیت و بفهمن 

عمم تعزیف میکرد میگف  اونزمان پدرم میخاس ۱۰هزار تومن ب پرستار شیرینی بده وقتی فهمید دختردار شده ۲۰هزار داد و بیمارستان وهم شیرینی خرید پخش کرد 😂😂❤️❤️عاشقشممم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
من دنیا اومدم‌چون پیشونیم یه لکه بزرگ قرمز بود و زنداییمم نازا بود میخواستن من و بدن به زنداییم د ...

آخی😂😂

دایی من بچه شیشمه یکی از فامیلاشون به بابابزرگم پیشنهاد داده بیاریدش بدیدش به ما😂😂😂اینام میارنش زن اون یارو حامله میشه اینام دیگه دلشون نمیاد😂😂

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید