2777
2789

سلام خانما میخوام با خودم به صلح برسم سعی کنم خودمو همونجور که هستم بپذیرم وجودمو با همه کمو کاستی ها و محاسن و معایب قبول کنم میخوام به خودم ایمان داشته باشم روشش چجوریه میتونید کمکم کنید؟از کجا شروع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب تکه هایی از یک کل منسجم من رو خیلی تغییر داد خیلی آگاهم کرد ! یوگا کردن....صلح روح و جسم و ذهن

مدیتیشن میکنم ولی یوگا بچه بودم چند بتر با مادرم باهاش به کلاس یوگا رفتم یه سریع حرکات انجام دادیم و مدیتیشن کردیم برم کلاسشو ثبت نام کنم ؟یا حرکاتشو تو خونه انجام بدم؟ به نظرم یه نوع ورزش کششی هست

مدیتیشن میکنم ولی یوگا بچه بودم چند بتر با مادرم باهاش به کلاس یوگا رفتم یه سریع حرکات انجام دادیم و ...

یه نوع ورزش تعادلی و خودآگاهی هست 

اره حتما برو و سبک هاتا یوگا ثبت نام کن 

من از وقتی یوگا کار میکنم هم استرس و اضطرابم کم شده و هم خودم رو بیشتر دوست دارم...هر روز موقع مدیتیشن پاکسازی شکر گذاری که انجام میدیم حالم خیلی خوب میشه 

یه نوع ورزش تعادلی و خودآگاهی هست اره حتما برو و سبک هاتا یوگا ثبت نام کن من از وقتی یوگا کار میکنم ...

میدونی موضوع چیه من یه پسره رو خیلی دوست دارم که یه شهر دیگس دلم میخواد براش کامل ترین باشم چون به نظرم لیاقتشو دارم 

این به نوعی باور نداشتن به خودمه دیگه که چرا خودمو کامل نمیبینم 

سر همین مثله نامزدیمون رو عقب میندازم