سلام خانما میخوام با خودم به صلح برسم سعی کنم خودمو همونجور که هستم بپذیرم وجودمو با همه کمو کاستی ها و محاسن و معایب قبول کنم میخوام به خودم ایمان داشته باشم روشش چجوریه میتونید کمکم کنید؟از کجا شروع کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کتاب تکه هایی از یک کل منسجم من رو خیلی تغییر داد خیلی آگاهم کرد ! یوگا کردن....صلح روح و جسم و ذهن
مدیتیشن میکنم ولی یوگا بچه بودم چند بتر با مادرم باهاش به کلاس یوگا رفتم یه سریع حرکات انجام دادیم و مدیتیشن کردیم برم کلاسشو ثبت نام کنم ؟یا حرکاتشو تو خونه انجام بدم؟ به نظرم یه نوع ورزش کششی هست
مدیتیشن میکنم ولی یوگا بچه بودم چند بتر با مادرم باهاش به کلاس یوگا رفتم یه سریع حرکات انجام دادیم و ...
یه نوع ورزش تعادلی و خودآگاهی هست
اره حتما برو و سبک هاتا یوگا ثبت نام کن
من از وقتی یوگا کار میکنم هم استرس و اضطرابم کم شده و هم خودم رو بیشتر دوست دارم...هر روز موقع مدیتیشن پاکسازی شکر گذاری که انجام میدیم حالم خیلی خوب میشه