2777
2789
عنوان

😭😭😭😭چقدر دیگه انتظار؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1149 بازدید | 133 پست
عزیزای من اگه میخاین باردار بشین اصلا بهش فکر نکنید چون فکر و استرس نمیزاره ک بادار بشین تو فک فامیل ...

عزیزم بخدا من روزای بعد پریودم بیخیال میشم خودمو مشغول میکنم ولی وقتی پریود میشم چجوری زار نزنم

خسته شدم از انتظار ۳۰ ساله شدم اگه بیخیال شدم و بچه دار نشدم چی

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز همسرم با یه شوقی کفت خواب دیدم بچه دار شدیم و بچه مون را بغل کرده بودم. آتیییییش گرفتم😢😢😢😢 ...

ستاره جون بیچاره شوهر من چه امیدها داشت چه روزایی نزدیک پریودم نمیزاشت کار کنم که زنم حامله شده 😭😭😭😭😭

یعنی چی که ما را زن آفریده و اونوقت با گرفتن نقش مادری از ما بخواد ما را امتحان کنه. بقیه نیاز به امتحان کردن ندارن؟که والا ما امتحان های بقیه را هم پاس میکنیم. فوت عزیز. گرفتاری. بیماری. بی پولی. دیگه هر ماه ناامیدی برامون زیاااااده.

هیییییچ حکمتی هم نداره

چه روزایی دیگه باید با گریه از خواب بیدار شم خدایا بگو چقدر دیگه😭😭😭😭😭

چشام کور شد بسه دیگه

عزیزم هر کسی بلخره توی زندگیش ی سری چیزا رو باید با تلاش بدست بیاره. یکی بچه داره زندگیه خوب نداره یکی بچه داره سلامتی نداره

شما ک زندگیه خوبی دارید خدارو شاکر باشید وقتش ک برسه حتما میده. قوی باش و هرماه بگو من خسته نمیشم بخند و بگو هر چی ک رضایت خدا توشه رضایت توعم هس

شوهر منم وقتی عکس بیبی چک مثبت رو براش فرستادم با چه ذوقی از سر کار بدو بدو خودشو رسوند خونه. غافل از اینکه چند روز بعد قراره سقط بشه. چقدر خوشحال بودیم و بعد که سقط شد انگار غم دنیا اومد تو دلمون

هر چیز که در جستن آنی آنی
یعنی چی که ما را زن آفریده و اونوقت با گرفتن نقش مادری از ما بخواد ما را امتحان کنه. بقیه نیاز به ام ...

دقیقا منم همینو میگم آیه های آخر سوره یس میگه کافیه خدا بگه باش اون چیز موجود میشه

خدایا مگه واست سخته واسه هم بگی باش 😭😭😭😭😭 و یه بچه سالم و صالح قسمتون کنی

منم تا دو سال اینطوری بود عزیزم. بعدش دیگه بی خیال شد. الهی بمیرم براش

شوهر منم الانا چیزی نمیگه دو سه ماهه انگار اونم ناامید شده

عزیزم هر کسی بلخره توی زندگیش ی سری چیزا رو باید با تلاش بدست بیاره. یکی بچه داره زندگیه خوب نداره ی ...

والا من که هممممه چیزم به سختی و باتلاش بوده تا حالا. تک دختر و بیماری سخت مدری که فقط 60 سال داشت و آخرش با حسرت دیدن بچه من به زیر خاک رفت

سر صبح خواب دیدم آزمایش دادم و فهمیدم باردارم بیدار شدم دست رو دلم گذاشتم و با لبخند با دخترم حرف زد ...

منم دیشب خواب درد زایمان دیدم. چقدددررررر خوب بود. درد رو که نمیتونستم حس کنم ولی حس و حال قشنگی بود. اینقد خوب بود که وقتی بیدارشدم تاچنددقیقه لبخند رولبام بود. 

کاش خدا واقعیشو نصیبم کنه😟

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
عزیزم هر کسی بلخره توی زندگیش ی سری چیزا رو باید با تلاش بدست بیاره. یکی بچه داره زندگیه خوب نداره ی ...

هر کسی یجور امتحان میشه میدونم واسه ما دنبال کاریم گیر نمیاد مامانم داره زمین گیر میشه

بابام با سیلی صورتشو سرخ نگه میداره شووهرم پاهاش عمل میخواد خودم دیسک کمر دارم اینم از بچه دار شدنم واسه ما کلکسیونش تکمیله پولم که خداروشکر نداریم

عزیزم غصه نخور درست میشه انقدر ناشکری نکن خیلی حکمتا هست که ماها ازش بیخبریم و روی خواسته خودمون پافشاری میکنیم وقتش که بشه خدا خودش هواتو داره یه کوچولوی تپل مپل میزاره تو دامنت جوش نزن خواهر من 10سال حامله نشد رفت حرم امام رضا به ایشون متوسل شد بعدش حامله شد.خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥