2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تاخیر داشتم حدود 12 روز  1670 بود چند صفحه پیش عکسشو گذاتشتم

من کلا سه روز مونده تا پدیم اما خیلی کم بود رنجش

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
به سلامتی خیلی خوشحالم برات عزیزم 

فقط میترسم ک نکنه بتا دیگ بالانره

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
😂😂😂😂😂😂😂😂واي خيلي خنديدم اما جدي جدي دكتر بهم اينطوري گف و گفتش جلوگيري باعث خشكي رحم ميشه

من یه تاپیک دیگه هم گفتم..این حرفایی که بهتو زدن به من چند سال و چندتا دکتر گفتن که تو اگه ازدواج کنی سخت باردار میشی و .....در حدی که مامانم همش گریه میکرداز اضطراب این حرفا...ولی 8-7 ماه بعد ازدواجم با جلوگیری طبیعی باردار شدم..خداخواسته بود ...هم ناراحت بودم هم خوشحال...میخوام بگم که به حرف دکترا واقعا اعتباری نیست...

من یه تاپیک دیگه هم گفتم..این حرفایی که بهتو زدن به من چند سال و چندتا دکتر گفتن که تو اگه ازدواج کن ...

بعضیا فقط میخوان استرس بدن 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
شما که تاخیر نداشتی طبیعیه زیاد نباشه بتات چند بود ؟ 

من سه روز ب پری ۱۵بود بالای ۵ زده مثبت از ۱تا ۵ هم مشکوکه

سپیدار عزیزم تبریک میگم خیلی واست خوشحال شدم منم۳سال منتظرم منو دعاکن با دل شادت😍😍

قربونت برم میدونم چقدر سخته انتظار کشیدن 

ایشالا به زودی قسمتت میشه و خبر بارداریتو میدی 

سپیدار عزیزم تبریک میگم خیلی واست خوشحال شدم منم۳سال منتظرم منو دعاکن با دل شادت😍😍

سوره یوسف رو بخون

1100 تا باید خونده شه با بقیه کاربرها با هم بخونید که سریع تموم شه

جواب آزمایش رو گذاشتم زیر  لباس و پیش بندو گذاشتم روش بی بی چک هم گذاشتم گفتم یه هدیه برات گ ...

آخی اشکمو در آوردی . عزیزم خدا براتون حفظش کنه . انشا..‌ روزی که اینارو تنش کنی و وروجک براتون شیرین کاری کنه 😊فداش بشم 

خدایا دل منم شاد کن . لطفا بگو آمین