2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ایشالا به زودی قسمت خودت و همه منتظرا بشه 

انشاالله😘😘😘😘

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
عزیززززم خیلیییی خوشحال شدم تبریک میگم بهت. بعد ۱۳ سال😢😢😢واسه منم دعا کنید خسته ام ۳ ساله منتظرم& ...

ممنون عزیزم 

ایشالا به زودی قسمتت میشه 

لطفا برای سلامتی نی نی کوچولوم دعا کنید. 
واییییییییییی خداییییی من . خیلی خوشحالم برات بخدا انگار تو خودم نیستم خیلی ذوق کردم . انشا... بسلام ...

ممنون عزیزم برای امضات صلوات فرستادم

ایشالا هر چی میخوای خدا بهت بده

وای خدای من خیلی خیلی خوشحالم  ایشالا بقیه راه بارداریتو به خوشی بگذرونی برو بخودت برس گلم ...

قربونت عزیزم 

ممنون

خدا قسمت همه بکنه

واااای استارتر تبریک دایی و زندایی منم عین شما البته بعد ۱۷ سال یهو سوپرایز شدن ایشالا تنش سالم و ...

ممنون عزیزم

خدا نینی قشنگتو برات نگه داره

وای سپیدار جون خیلی خیلی مبارکهههههههه. خواهش میکنم واسه منم زیاد دعا کن ببخشید میپرسم طبیعی باردار ...

ایشالا به زودی شما هم به خواسته دلت میرسی عزیزم

مبارکه ان شا الله سالم و صالح زیر سایه شما و پدرش بزرگ بشه خدایا دل همه منتظرها رو شاد کن با نی نی ...

ممنون ایشالا قسمت همه بشه

ایشالا این ماه نی نی قشنگت بیاد توی دلت