2777
2789

فقط و فقط آسیب میزنه بهم.ضربه های غافلگیر کننده یهو میزنه بهم مثلا بعده کلی کار میام دراز بکشم استراحت کنم یهو میپره رو شکمم اصلا هیچ وقت نمیتونم بشینم یا دراز بکشم شلوغ میکنه و فقط میزنه سه سال و نیمشه خیلی وحشی بازی در میاره والا به وقتش باهاش بازی میکنم من و باباش خیلی بهش توجه میکنیم تو رفتارم باهاش کنترل خشم دارم و روزی نیم ساعتی برای بازی باهاش اختصاص میدم ولی چرا اینجوری میکنه نمیدونم همش هم میگم تو بهم آسیب میزنی درد دارم اونجوری نکن توگوشش نمیره

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

قطعا مقابله به مثل

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

لگدشو بلند میکنه دیگه نمیدونه کجا داره میزنه میبینی یهو زد به کمرم پام انقدر عصبانی میشم
مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا مقابله به مثل

یه بار همین کارو کردم گفتم این لگدی که میزنه به شدت درد داره ممکنه منو بترکونه مثلا یه نمونه بهش زدم البته آروم ولی گریه کرد ولی هیچ وقت ترک نکرد دوباره میزنه

تنبیهی در نظر بگیر خب

من خالم میگفت به پسرش مثلا

۱۵ دیقه تنها پشت به ما میری اونور هال وایستی حق نداری تکون بخوری

بعد۱۵ دقیقه خیلیییی اروم میشد پسرخالم و خب اون کارو تکرار نمیکرد

نمیگم روشش درسته یا غلط منظور تنبیهی در نظر بگیر

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

احتمال زیاد بازی میخواد ، بیشتر از چیزی که شما باهاش بازی میکنین 

توی بازی باید رفتار درست رو یادش بدین مثلا توی یه نقش برین و کارهای اشتباهش رو بازی کنین 

بازی های هیجانی انجام ندین باهاش 

براش هم بازی پیدا کنین و بازی کردن درست رو بهش یاد بدین 

بکن ، نکن تو این سن اصلا جواب نمیده ، مخصوصا بچه پسر 

تنبیهی در نظر بگیر خبمن خالم میگفت به پسرش مثلا۱۵ دیقه تنها پشت به ما میری اونور هال وایستی حق نداری ...

در مقابل تنبیه به شدت مقاومه مثلا کاربدی میکنه میگم برو تو اتاقت مقاومت میکنه و بعدش به شدت‌گریه میکنه تا نره

در مقابل تنبیه به شدت مقاومه مثلا کاربدی میکنه میگم برو تو اتاقت مقاومت میکنه و بعدش به شدت‌گریه میک ...

۲ بار به گریه هاش بی‌توجهی کن

نقطه ضعف نده دستش

گریه کنه محلش نده و کارتو انجام بده

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
احتمال زیاد بازی میخواد ، بیشتر از چیزی که شما باهاش بازی میکنین توی بازی باید رفتار درست رو یادش بد ...

بازی زیادم حوصله میخواد دیگه کم حوصلم

بازی زیادم حوصله میخواد دیگه کم حوصلم

رفتار بچه ها بازتاب رفتار ماست ، سعی کن خودت هم از بازی لذت ببری ، مثلا متکا بازی کن ، گرگم به هوا ، با باباش وسطی بازی کنین 

هم به خودتون خوش میگذره هم بچه 

وقتی هدف سرگرم کردن بچه باشه زود خسته میشی ، بگذار به خودت هم خوش بگذره

یه بار همین کارو کردم گفتم این لگدی که میزنه به شدت درد داره ممکنه منو بترکونه مثلا یه نمونه بهش زدم ...

خب اون عصبانیت و قاطعیت رو ازت ندیده وقتی میزنه مثل اول باهاش رفتار نکن بازی نکن باهاش یا قولی ک داده بودی بهش رو انجام نده ببخشید ولی پرو شده خیلی بهش رو دادی روانشناسی الان هم میگن فلان کن فلان کن ولی بچه ها هر روز لوس تر میشن خب پس فردا تو مدرسه هم بقیه رو میزنه وقتی می بینه هرچقدر زده چیزی نشده..یا هم باید چند ساعت بازی کنی باهاش یا ببریش بیرون بازی کنه تا رسش کشیده بشه تو خونه انرژیشون تخلیه نمیشه ..تیوپ های استخری هم خوبه بذاری تو حموم خیلی خسته میشن ..

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

خب اون عصبانیت و قاطعیت رو ازت ندیده وقتی میزنه مثل اول باهاش رفتار نکن بازی نکن باهاش یا قولی ک داد ...

افرین دقیقا پررو شده منم خیلی طبق این اصول روانشناسا پیش رفتم

اسی دختر منم باباشو میزد ولی منو نه! با اینکه منو بیشترم دوست داره من بیشتر باهاش بازی میکنم بیشترم محبت میکنم ولی  هیچوقت بهش رو ندادم برای زدن پدرش اما اوایل بهش گفتم نذار بزنتت قاطع باش در این مورد یا تو جمع چیزی میگفت مثلا سه سالش اینا بود این میخندید میگفت بچه هست کم کم بزرگتر شد تو جمع میخوابوند صورت باباش یا اذیتش میکرد دیگه این کفری شد چند بار باهاش رفتارشو عوض کرد الان دیگه مثل قبل نیست مثلا بازیایی ک تو گوشی خودش نصب کرده بود پاک کرد گوشیشو بهش نداد و ازینکارا و بچه دید رفتار بدش تاوان ‌داره