2777
2789

تًو رمان هاي  جديد هم به سبك جديد اين طرز فكر افتضاح هس...من أتكين حمزهلو رو قبلا دوس داشتم ولي تابستون يه كتاب خوندم ازش قصه ي ناتمام...مسخره و توجيه كثافت كارياي مردا به معني كلمه...زن متوجه ميشه كه يه دختر به خونه ش با  شوهرش رفت و امد داره وقتي كه اون سفره...بعد اخر داستان متوجه ميشه وقتي اون دختره رفته خونش شوهره اصلا كاريش نكرده فقط خواسته مچش رو بگيره و گوشيش رو بگرده كه متوجه شه از طرف زنش بود...خب حالا حتما بايد ميومد خونش؟!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره استارتر جون درست میگی. خب هروقت دیدی کسی اینو گفت روشنش کن که اشتباه می‌کنه.  من شب سرابو ...

بارك الله به شما فرد اديب و فرهيخته 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘😘😘

من راهنماي بودم اولين بار خوندم ولي بامداد خمار رو چند بار ديگه هم خوندم. شب سراب رو هم دوستم امشب گفت جلد دومه بامداد خماره و من بعد كلي بحث و حرص خوردن اينجا تاپيك زدم تا بگم جلد دومش نيست 😁

بارك الله به شما فرد اديب و فرهيخته 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😘😘😘 من راهنماي بودم اولين بار خوندم ...

نه بابا عزیزم ادیب و فرهیخته کجا بود😅 دیگه یه دل داریم و یه ادبیات😊 لطف داری شما❤😙😙😙

پس توام خیلی وقت پیش خوندی عزیزم. آفرین به حافظه‌ت چقدر خوب یادته!👏👏👏👏👌👌👌

خیلی خوب کردی تاپیک زدی. من همیشه از اینجور تاپیکا استقبال می‌کنم که یه اشتباه رایجو گوشزد و تصحیح می‌کنن.

بازم از این کارا بکن😙

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
ی رمان فوق العاده زیبا و طولانی و عاشقانه بهم معرفی کنید 😚😚😚

همين افسانه شيدايي كه گفتم 😁 اگر بد بود هرچي خواستين بهم بگين. من داشتم نميدونم به كي دادم بهم برنگردونده 😢 دلم هم نمياد دوباره بخرم. تا جايي كه يادمه گرون بود چون صفحاتش زياده. البته الان وسوسه شدم برم بخرم ☺️

دقيقا خيلي خسته شدم...بعد تصورش از امريكا فيلم فرار از زندان بود فقط.

آخ که چقدر ناامیدکننده‌ و انرژی‌گیرن این آدما. خدا کنه یه کم آگاه بشن.

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤