2777
2789
ما کارگر داریم که خیلیم خوبه و بااخلاق و خانواده دوسته.به نظرم هرچیزی برمیگرده به ذات آدمی.من جلد او ...

كاملا درست ميگي. همه چيز به ذات آدمه. 

واي حالا من بيشتر از رحيم از ننه اش حرصم ميگيره 😂 چقدر عفريته بوده و توي شب سراب چقدر تلاش شده كه زني خوب و دلسوز نشونش بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر انگار اومده از یه چیزی که خیلی موفق بوده به عنوان پل استفاده کرده که خودشم مشهور بشه

آفرين. منم نظرم اينه. چون خوب هم فروش كرد ، اين حرف دفاع و توهين و اينا هم فقط واسه توجيه كارش بوده. فقط من نفهميدم نتيجه ي شكايتش چي شد؟ چون هنوزم كتاباش هست. 

هر كار ميكردم كلمه پدوفيل رو واسش  توضيح بدم مه اينا يه جور بيماري تمايل جنسي به كودكان دارن مريضن ربطي به حجاب منو شما نداره خودش زن داسته ميتونسته با زنش أرضا شه حالا از عرجا تحريك شده اون قاتل كثافت ميتونسته با ادم اين كاره بره...نميفهميد ميگفت نه زنا تحريكش كردن تًو خيابون رو اين بچه خالي كرده

كاملا درست ميگي. همه چيز به ذات آدمه.  واي حالا من بيشتر از رحيم از ننه اش حرصم ميگيره 😂 چقدر ...

واقعاااااا،همین الانش تو این سایت بچرخه ادم هزارتا بدتر از. مادر رحیم میبینه!!!

Something good is going to happen

خواسته از معروفیت و محبوبیت جلد اول استفاده کنه برای فروش کتابش

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
كاملا درست ميگي. همه چيز به ذات آدمه.  واي حالا من بيشتر از رحيم از ننه اش حرصم ميگيره 😂 چقدر ...

واااای جدی؟؟؟اون ننش هنوزم رو مخ منه😡😡😡

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

آره استارتر جون درست میگی. خب هروقت دیدی کسی اینو گفت روشنش کن که اشتباه می‌کنه. 

من شب سرابو پنجم دبستان خوندم زیاد یادم نیست. احتمالا به قول شما کتاب ضعیفی بوده و مناسب همون سن بوده که من خوندمش دیگه😂😂😂

البته بامداد خمارم همون موقع خوندم😐

کلا به قول مامانم سربزرگ بودم😀

راهنمایی و دبیرستان دیگه زده بودم تو خط بزرگ علوی و جلال آل احمد و صمد بهرنگی.

کاش کتابای ضعیف چه از نظر محتوا چه از نظر نثر اصلا چاپ نشن. شماها انقدر حرص می‌خورید دیگه فکر کنید کسایی مثل من که رشته و عشقشون ادبیات فارسیه چقدر حرص می‌خورن.

حتی انتخاب اسم کتاب دوم درست نبوده، چون مشخصه برگرفته از این بیت سعدی عزیزه و باید شب شراب باشه:

به راحت نفسی رنج پایدار مجوی

شب شراب نیرزد به بامداد خمار

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
من اون ادامه برباد رفته رو هم دوست نداشتم زیاد،از اینکه اخرش بهم رسیدن بدم نیومد ولی اصلا رمان اسکار ...

من نخوندم. كلا رمان خارجي نخوندم البته. 

راستي بهت پيشنهاد ميكنم رمان افسانه ي شيدايي رو هم بخوني. خيليييي قشنگه و از اين كتاب هاست كه ادامه اش رو نميتوني حدس بزني. اونم داستان يه عشق ممنوعه ست كه آخرش اتفاقي مي افته كه كل ديدگاهت به كتاب عوض ميشه. حس جالبيه. من وقتي شروع كردم اصلا نتونستم بذارم زمين و ٢ روزه تموم كردم. 

هر كار ميكردم كلمه پدوفيل رو واسش  توضيح بدم مه اينا يه جور بيماري تمايل جنسي به كودكان دارن مر ...

وای من که اصلا بحث نمی‌کنم با اینجور آدما. خیلی خسته‌م می‌کنن😟

نرود میخ آهنین در سنگ ...

حیف بود مردن بی‌عاشقی/ تا نفسی داری و نفسی بکوش ❤سعدی❤
من نخوندم. كلا رمان خارجي نخوندم البته.  راستي بهت پيشنهاد ميكنم رمان افسانه ي شيدايي رو هم بخ ...

میخونمش،مرسی

منم کتابهای نادر ابراهیمی،سیمین دانشور  ، جلال ال احمد،عباس معروفی رو چون ادبیات فارسی دوست داری پیشنهاد میکنم  

Something good is going to happen