2777
2789

آره زیاد هست

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بله خیلی هست اتفاقا

انتشاراتی و کتابفروشی های بزرگ مثل سوره مهر رو سر بزنین همه دارن

انتشاراتی قدیانی هم خوبه برا کتاب کودک و نوجوان

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بیشتر کتابای دانشگاهی دیدم

نه اتفاقا نشر کودک خیلی زیاده

اونجا سوال کنید نشر پرتغال راهنماییتون میکنن

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
دقیقا قدیانی رو میخوامپس برم انقلاب؟

خود انتشارات تو خیابون انقلاب خیابون دوازده فروردینه

برا فروشش نمیدونم هست یا نه

ولی همن الان به سایتش سر بزنین،هم فروش غیر حضوری داره و هم همه مراکز فروشش رو نوشته 

شماره تماس هم داره میتونین تماس بگیرین

من اتفاقا نگاه میکردن چند روز پیش، تنوع و قیمت هاش خیلی خوب بودن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی