2777
2789

من تنها راهی ک بتونم مهاجرت کنم فقط با ازدواج هست ک از طریق همسر برم ولی خب مجردم و هیج جوره نمیشه 

پدر و مادرمم بیسواد و سن بالا  آنچنان هم پول نداریم  

هیججججج جوره نمیزارن تنهایی برم حتی اگه دکترا توی ی رشته خوب داسته باشم.  

ولی خیلییی دوس دارم مهاجرت بکنم .

من فک‌ میکنم حتی اگه ۳۰ سالم بسه بازم نمیزارن تنهایی واس سفر برم ترکیه چ برسه اینکه اجازه بدن مهاجرت کنم . 

تنها راهش ازدواج با شخصیه ک قصد مهاجرت‌ داره ک اونم سخت پیدا میشه 

و من قراره تا ابد  توی حسرت مهاجرت ک هیجی 

توی حسرت ی سفر خارجی بسوزم :))))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر مهاجرت خودتو ب ... ننداز مهاجرت کاری بهترین راهه

اصلا خوندی تاپیکو؟

هیج جوره نمیزارن برم 

پارسال نزاشتن اردبیل برم  چرا چون دوره  چون سرده حالا خودم کجام تبریز 

بعد فک میکنی میزارن برم ی کشور دیگه 

اصلا  بحث نوع مهاجرت نیس ک عزیزم 😂🤦🏻‍♀️

میگن باید یکی بالا سرت باشه  تفکرات قدیمی هست و منم نمیتونم واقعا کاری کنم 

حالا چرا همه میخوان مهاجرت کنن خبریه؟مهاجرت یاباید پولدار باشی یا نخبه ای چیزی وگرنه خیلی سختی میکشی

پولدار ک باید در حد هزینه ها داشته باشی ولی نه دیگه خیلیییی پولدار 

نخبه هم نه  

الان دیگه خیلیا دارن میرن مگه همه شون نخبه ان؟ 

معلومه ک خبریه انگار وضع کشور رو در جریانش نیستی 

اصلا خوندی تاپیکو؟هیج جوره نمیزارن برم پارسال نزاشتن اردبیل برم چرا چون دوره چون سرده حالا خودم کج ...

میتونی   وقتی سنت بالای ۱۸ باشه و مجرد باشی مبتونی بدون اجازه کسی مهاجرت کنب!!!   

میتونی وقتی سنت بالای ۱۸ باشه و مجرد باشی مبتونی بدون اجازه کسی مهاجرت کنب!!!

😂😂عزیزم پولم کجا بود 

اصلا پول داشته باشیم بلد نیستم ک باید چیکارا کنم 

اونایی ک مهاجرت میکنن خانواده با سواد و حمایت گری دارن (اکثرا)

این میشه عین فرار از خونه  .فک کن بدون اجازه رفتم اگه نتونستم با چ رویی برگردم.  مهاجرت خیلی سخت تر از این حرفاش کسی پشتت نباشه نمیشه 

چن سالته میشه بپرسم ؟ خیلی تخیلی نگاه کردی ب قضیه برا همین 

😂😂عزیزم پولم کجا بود اصلا پول داشته باشیم بلد نیستم ک باید چیکارا کنم اونایی ک مهاجرت میکنن خانواد ...

نه تخیلی نگاه نمیکنم تو زیادی بزرگش میکنی   من خودمم قصدشو دارم و رشته مم برا مهاجرت عالیه   ۲۱ 

پولدار ک باید در حد هزینه ها داشته باشی ولی نه دیگه خیلیییی پولدار نخبه هم نه الان دیگه خیلیا دارن ...

اگه پولدار یا نخبه نباشی اون ور آب هم همچین برات گل و بلبل نیست. باید از صفر شروع کنی چون وقتی سرمایه محسوب نشی تسهیلات خاصی بهت تعلق نمیگیره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه تخیلی نگاه نمیکنم تو زیادی بزرگش میکنی من خودمم قصدشو دارم و رشته مم برا مهاجرت عالیه ۲۱

عزیزم پول مهاجرت رو خودت میدی یا خانواده؟ 

خانواده ت معلومه راضی ان و حمایت گر 

یکم شرایط منو در نظر بگیر از دید خودت نگاه نکن ک 

رشتت میتونی بگی؟🥲

استارتر انگار بخاطر شرایطش عصبی شده بنده خدا

عصبی نه ولی ناراحتم و حسرت میشه برام . 

خب مدر و مادرم تفکرات قدیمی دارن اصلا هیج جوره نمیزارن 

بعد یکی میاد میگه بدون اجازه برو . 

ی دختر ۲۰ ساله پاشه چیکار کنه آخه بدون حمایت و ذره ای پول از خانواده 

پولدار ک باید در حد هزینه ها داشته باشی ولی نه دیگه خیلیییی پولدار نخبه هم نه الان دیگه خیلیا دارن ...

وضع کشورو خبر دارم ولی اونور هم برات فرش قرمز پهن نکردن هزار برابر اینجا باید کار کنی و زحمت بکشی اینایی که فرار میکنن میرن اونور از سختی اینجا فرار میکنند فکر کردن اونور فقط عشق و حال و خوش گذرونیه میرن اونور میبینن چند برابر اینجا باید کار کنن رکب میخورن این یه واقعیته خوشگله برا کسایی که خیلی پولدار نیستن یا هنر و تخصص خاصی ندارن مهاجرت خیلی خیلی سختی داره