2777
2789

هفته چند زایمان کردین؟طبیعی یا سزارین؟وزن نی نی چند بود موقع تولد؟

عزیزای دلم همسرم😘 دخترم 😘 پسرام😘😘خدایا شکرت💐🌿🌱

من الان رفتم سونو،از حساب خودم ۳۶ هفته و۲ روز هستم ولی سونو گف ۳۷و۲ روز،وزنش هم۳۲۵۰،دکتر سونو که گف همه چیزش خوبه وزنشم نسبت به هفته خوبه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رژیم میگرفتم کنترل میشد 

ورزش زیاد میکردم سبزیجات و میوه خیلی میخوردم 

۳۶ هفته و ۶ روز طبیعی خودش بدنیا اومد ۳ کیلو بود

خیلی هم زایمانم خوب بود بخاطر رژیم اصلا وزن اضافه نکرده بودم

ولی روز زایمان قند خونم بشدت افت کرده بود و با هیچ شیرنی بالا نمیرفت بچه تکون نمیخورد

رژیم میگرفتم کنترل میشد ورزش زیاد میکردم سبزیجات و میوه خیلی میخوردم ۳۶ هفته و ۶ روز طبیعی خودش بدنی ...

منم از اول حاملگی تا الان ۵کیلو اضافه کردم

منم از ماه سوم انسولین دارم میزنم خیلی استرس وزن بچه رو دارم و اینکه خدایی نکرده دچار زایمان زودرس ب ...

قند ناشتا شما چند بود؟چند واحد میزنین؟منم از آخرای ماه رمضون دارم انسولین میزنم،اولش ۱۰ واحد بود تا الان که هردفعه دکتر برد بالا ۲۶ واحد میزنم،قندمم خداروشکر زیاد بالا نمیره اکثرا بین۱۰۱ و۱۱۰ هست

منم از اول حاملگی تا الان ۵کیلو اضافه کردم

خوبه زیاد نیست که من خیلیی افراط کردم بعد زایمان اصلا بدنم جون نداشت تا ۶ ماه هر چی میخوردم سیر نمیشدم شیر هم نمیدادم همیشه هم یخ میزدم وسط تابستون جوراب پشمی پوشیده بودم 

من یادم میاد هر وقت استرس میگرفتم قندم بی جهت میرفت بالا 

قند ناشتا شما چند بود؟چند واحد میزنین؟منم از آخرای ماه رمضون دارم انسولین میزنم،اولش ۱۰ واحد بود تا ...

اول ۱۱۶ بودم با رژیم شد ۹۶ و ۹۴ الان شبی ۴ واحد میزنم خداروشکر با دستگاه میگیرم الان زیر ۹۰ هست