2777
2789
عنوان

کسایی که دانشگاه رفتن

540 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من امسال میخوام برم دانشگاه میخواستم ببینم تو یه روز نهایتا چندتا کلاس داریم ؟ بعد ساعتای بین کلاس رو چیکار میکنیم کتابخونه یا جایی هست که استراحت یا مطالعه کنیم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به کلاسایی داره که برمیداری من ۲۰واحد برمیدارم هر ترم در هفته سه روز کامل از ۸صبح تا ۵غروب

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ای خدا ترم اولی ها چقدر سوالاشون باحاله😂❤️

کلاسا بستگی به دانشگاه و خودت داره

ترم اول خودشون بهت واحد میدن بعدش دستت میاد و ترم های بعدی هم یا دانشگاه بهت واحد میده یا دست خودته یا اگه بیفتی یا بخوای واحد اضافه برداری کلاسات تغییر میکنه

دیگه میخوای برو کتابخانه، نمازخونه، بیرون، با دوستات قدم بزن، بعضی‌موقع ها بین کلاسا تایم زیادی نداری بعضی موقع ها حتی تایم سه یا چهار ساعته یا بیشتر داری بستگی داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
مطالعههههه؟؟ تو دانشگاه شاید هفته اول جوگیر باشی و درس بخونی، بعد همشو میزاری واسه شب امتحان😂

مگه مطالعه فقط درسای دانشگاهه؟مطالعات دیگه منظورمه 

بستگی به برنامه کلاسیت داره  

ممکنه یه روز چهار کلاس داشته باشی از ۸صبح تا ۶ عصر 

ممکنه یکی داشته باشی همین 

ما بود ۱۰ تا دو بیکار بودیم میرفتیم بیرون با بچه ها یا میرفتیم خوابگاه لالا 

بین دو کلاس هم که شرت تایم داشتیم میرفتیم قهوه میزدیم از بوفه  

معمولا چندبار پیش میاد که اینقدر زیاد باشه ؟

بستگی داره چند واحد داشته باشی

من این ترم ۱۷ تا داشتم 

دو روز در هفته از ۸ صبح تا غروب کلاس بودم 

یک روز دیگش سبک بود کلاسام 

:)