هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 عنوان تروخدا بیایین🥺😭 116 بازدید | 13 پست سه ساله التماس خدا میکنم یه نفرو ببینم شب روز دعا میکنم فقط یه لحظه ببینمش قفط یه لحظه توی یه شهریم فاصله خونه هامون بخدا ۱۰دقیه هم نمیشه ولی نمیدونم چه حکمتیه نمبینمش چقدر آرزو دارم ببینمش من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم...... 1403/06/01 | 11:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 ترو خدا نفری یه صلوات بفرستید خدا دعا مو قبپل کنه من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
00baaraanaa00 عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 376 فراموشش کن رو خودت کار کن ب خودت توجه کن قطعا سمتت میاد من پشیمان نیستم ، اما نمیدانم هنوز ؛ دل چرا در بازی نیرنگ ها یکرنگ بود ...!
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 فراموشش کن رو خودت کار کن ب خودت توجه کن قطعا سمتت میاد نمیتونمفقط یبار ببینمش تمومه من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 منم ۴ ساله آرزو دارم بایکی اوکی شم نمیشه من نمیخوام اوکی شم فقط ببینمش همین من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
00baaraanaa00 عضویت: 1402/05/10 تعداد پست: 376 نمیتونمفقط یبار ببینمش تمومه برا همینه نمیبینیش همین ک بهش فک نکنی میبینیش و مطمعن باش قسمت اینه ما تو مسیری هستیم ک تمام اتفاقا ی خوب و بدش از قبل چیده شده من پشیمان نیستم ، اما نمیدانم هنوز ؛ دل چرا در بازی نیرنگ ها یکرنگ بود ...!
سیندرلا_2 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 568 انشاالله که ببینیش ولی یه متنی خوندم یه جا جالب بود اگر در تقدیرت باشد دنیا هم برای رسیدن به او کوچک است ولی اگر در سرنوشتت نباشد حتی در کوچه ی بن بست هم به همدیگر نمی رسید بیخیال از هر خیال🌱
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 برا همینه نمیبینیش همین ک بهش فک نکنی میبینیش و مطمعن باش قسمت اینه ما تو مسیری هستیم ک تمام اتفاقا ... باور کن بعضی وقتا از کنار هم رد میشیم ولی متوجه نمیشم تا اخرش من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 انشاالله که ببینیش ولی یه متنی خوندم یه جا جالب بود اگر در تقدیرت باشد دنیا هم برای رسیدن به او کوچک ... ۱۳ساله ازدواج کردم یه لحظه هم از فکرم بیرون نمیرههمین یه لحظه ببینمش دیگه هیچی نمیخوام من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
هیلکه،ورون مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 547 هعی کلا خدا مارو نمیبینه خدا میبینه مارو میشنوه مارو همه دعا هامو جواب میده ولی این یکی رو نه من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی! من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم . شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
t_1_4 عضویت: 1403/02/23 تعداد پست: 3724 خدا میبینه مارو میشنوه مارو همه دعا هامو جواب میده ولی این یکی رو نه من هیچ چیو جواب نمیده