2777
2789
عنوان

خونه خودم برم یا مستاجری

136 بازدید | 13 پست

خونه ای ک توش مستاجرم کلا ۶۵ متره ولی تک واحدی و عادت کردم بهش ۵ ساله اینجا میشینم

خونه ی خودم ۵۰ متره دو واحدی ولی خب نوساز و شیکه 

شما باشید مستاجر میمونید یا میرید خونه خودتون؟؟

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا چرا این حتی برات سوال شده🤷‍♀️

آخه ب اینجا عادت کردم 

رفتیم اونجا سر بزنم 

توش احساس غریبی میکردم

از خدات بود ک جاشی تو دلم ....ک جواب سلام تو بدم ....از خدات بود تو باشی پیش من....میترسیدی از تو بکنم....دیدی اصلا چی اومده سرت....کی مونده اصلا دور و ورت .....یاد اون روزا بدجوری بخیر ک ی عشقی بود توی سرت...""""""""متولد ۷۶ هستم مامان س تا وروجک و خانم فوق العاده ناز آقامون ک متاسفانه قدرمو نمیدونه و خر درونش خیلی زیاده....

معلومه که خونه خودم اون پونزده متر چه فرقی می‌کنه ولی خونه خودت یه چیز دیگه س.تازه جابجا میشی کلی تنوع هم هست

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

من باشم هرجا راحتر و دلبازتر باشه و آرامشم بیشتر باشه میرم خونه خودم میدم مستاجر پولامو جمع میکنم خو ...

من اونجا رو داده بودم مستاجر 

ولی خب من ظالم نبودم کرایه رو اندازه ای ک عرفه میگرفتم 

صاحبخونه ی من ۱۰ روز پیش باهاش قرار داد رو اوکی کردیم 

الان میگه ۲ تومن دیگه بذارید رو کرایه ،کم گفتم بهتون

انقدرررر آدم نفهمی 

شوهر من بعد دو سال ی بار جلو در ماشین شست

زنگ زد داد و بیداد چرا ماشین شستین 

یا زنگ میزنه چرا کفش هاتون همش تو جا کفشی نیست

حالا ما طبقه سوم 

یعنی طبقه آخریم

اون طبقه اول

میاد چک میکنه

خیلی خستم کرده

هر دو تا واحد کوچک هست.سه تا بچه دارید؟

دو تا کوچیک دارم یدونه حامله ام