2777
2789
خواهر کوچیکش دست زده به وسایلش اینم دعواش کرده مامانش هم اومده اینو دعواکرده

با چی خودکشی کرده قرص خورده؟ 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمش😭😭😭😭۲شبه نخوابیدم تاپیک زدم دست به دامن شما دامن پاکا بشم عزیزم تورخدا دعا کنید

عزیزم دلم نلرزید برمیگرده ان شاءالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

نه با تاب وسه خواهرش بوده وسط خونه اویزون بود اینم خودشو دار زده

یا امام زمان 😨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم پدرمادرش کمرشو شکسته مامانش قرآن بقل گرفته خواهرش همش صداش میزنه میگه یلدا واسم آب بیار ...

بمیرم براشون گریه ام گرفت...خداجان بخاطراحترام اون قرآن که بغل مادرشه وبهش امیدبسته .. رحم کن 😢😭میرم سقاخونه حضرت ابوالفضل توشهرمون اردبیل شمع روشن میکنم ب تعدادسن اون بچه..توکل ب مهربانی خدا،بهوش بیادوحالش خوب بشه انشاءالله،همین امروزمیرم نذرموادامیکنم 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
بمیرم براشون گریه ام گرفت...خداجان بخاطراحترام اون قرآن که بغل مادرشه وبهش امیدبسته .. رحم کن 😢😭می ...

ممنون عزیزم کارمون شده روضه وگریه متولد ۸۹ هست نمیدونی چقد نازه دارم از غصه دق میکن فدات بشم 🙏انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم

خواهر کوچیکش دست زده به وسایلش اینم دعواش کرده مامانش هم اومده اینو دعواکرده

من نمیدونم این مامانا کی میخان طرف حقوبگیرن، این قد کوچیک بزرگ نکنن، اه اعصابم خورد شد ، 

ممنون عزیزم کارمون شده روضه وگریه متولد ۸۹ هست نمیدونی چقد نازه دارم از غصه دق میکن فدات بشم 🙏انشال ...

غصه نخورعزیزم ،این سقاخونه باب الحوائج خیلی مقدسه وبارها جواب داده ،انشاءالله حضرت ابوالفضل واسطه میشن پیش خدا

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه