2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانش دعواش کرده

معلومه خیلی احساس گناه ت دعواها بهش داده چون اکثر کسایی ک اینجوری خود کشی میکنن موقع خودکشی اینجورین ک باسه منم خودم و میکشم تا راحت شی تا دیگ اذیت نشی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

قلبم گرفت برای بچگی خودش وغم واسترس کسانیکه دوستش دارن ،خداهرچه سریعترباخوب کردن حال اون بچه وشفای تمام مریض هاهمه روشادکنه الهی آمین 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه

خدا شفا بده ان شاءالله 

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

چرا یه دختر به این سن باید خودکشی کنه خدا از باعث و بانیش نگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

قلبم گرفت برای بچگی خودش وغم واسترس کسانیکه دوستش دارن ،خداهرچه سریعترباخوب کردن حال اون بچه وشفای ت ...

ممنون عزیزم پدرمادرش کمرشو شکسته مامانش قرآن بقل گرفته خواهرش همش صداش میزنه میگه یلدا واسم آب بیار یلدا شارژره گوشیموبیار😭😭😭

ممنون عزیزم پدرمادرش کمرشو شکسته مامانش قرآن بقل گرفته خواهرش همش صداش میزنه میگه یلدا واسم آب بیار ...

شما چیکارش میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حضرت رقیه خیلی حاجت میده امیدوارم بحق دستای کوچیک حضرت رقیه خدا جان دوباره به این دخترک بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب بحثتون سر چی بوده ؟ براش ایت الکرسی خوندم صلوات فرستادم انشالله خانم رقیه ضامن شه برگرده

خواهر کوچیکش دست زده به وسایلش اینم دعواش کرده مامانش هم اومده اینو دعواکرده

اشکم در اومد براش سه تا حمد میخونم انشالا به حق صاحب این روزا زود برگرده پیش خانوادش💔

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.