2777
2789

سلام

اگر ببینید تو کلاس تون یه خانم ۳۴ ساله هست چه برخوردی باهاش دارید؟؟؟

اذیتش می‌کنید یا دستش میندازید؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ی ۳۵ ساله داریم ک یه پسر داره والا خ هم باهاش اوکی ایم ت اکیپا هست هم پسرا هم دخترا خ راحت باهاش ح میزنیم انگار همسنیم البته من شما خطابش میکنم یا ستایش خانم صداش نیزنن

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جدا؟؟؟؟من نگران برخورد بقیه همکلاسی هام هستم راستش.

ن بابا نگران نباش خودتم هی نکوب این رفیق مت هی میگه من همه چیو دیر شروع کردم و اینا ... 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

چون ازتون بزرگتره دیگه

خب بزرگ تر باشه

شرط سن نداره که

شما عادی رفتار کن

نیازی نیست سنتون رو به کسی بگید

اگه خودتون بابت این جریان سرمنده و نگران باشید این فرصت رو به دیگران میدید که اذیت کنن

با خودت بگو که من هیچ فرقی با بقیه ندارم و کاملا عادی رفتار کن

شاید هم یه بیشعوری پیدا بشه که بخواد دستت بندازه ولی اهمیت نده اگه بخوایم به حرفای  چرت دیگران اهمیت بدیم که دیگه باید سر بذاریم و بمیریم

دور از جونت عزیزم میخواستم بدونم نظرتون راجع به همکلاسی سن بالا چیه...یه کم نگران بودم آخه

عزیزم اعتماد به نفستو قوی کن ، انقدم حساس نباش اولن کسی بخاطر سن مسخرت نخواهد کرد 

دوما حتی اگه این اتفاق بیفته واقعا نباید برات مهم باشه 

بقول همون دوستمون جای تحسین داره والاا

خب بزرگ تر باشهشرط سن نداره کهشما عادی رفتار کننیازی نیست سنتون رو به کسی بگیداگه خودتون بابت این جر ...

بله درسته کاملا 

من خیلی هم اعتماد به نفسم پایین نیست

اما دوست داشتم بدونم نظر اونایی که تازه وارد دانشگاه میشن چیه