عزیزم خب وقتی میگی خواهر شوهرت دندون تو دهنش نیس و افکار خودکشی داره و موهاش سفید شده شوهر رغبت نمیکنه برگرده پیشش باید بره دندوناشو درست کنه موهاشو رنگ کنه از اون حالت بیاد بیرون به خودش برسه تا اون شوهره کم کم بیاد پیشش برای خودش و بچه هاش تفریح جور کنه مگه نمیگی پولدار شده شوهرش پس مدام برای خودشو و بچه هاش خرج کنه
شوهر ها همه آشغالن من ب این زیبائی بازم شبی ک پیشش میخوابیدم میگف تو سفید نیسی خواهرم سفیدهده بار ت ...
اره خانمی مردا رو اکثریتشونو خودم قبول ندارم اما یه جایی ما به مردا باید نشون بریم که لیاقتشون همون زنای خیابونی ان پس رو تفریح و خوشگذرونی خودتون متمرکز بشید وقتی گفت بهتون اینجوری شمام یه نقطه ضعف ازش پیدا کنید بگید بگو سفید و سیاه مهم نیس ذاتت باید خوب باشه اگه سبزه ام چرا روز اول انتخاب کردی
بیچاره اون خانم افسردگی داشته که به این روز افتاده.. واقعا گناه داشت.. کاش خدا معجزه میکرد براش
اره خانمی اون مرد خودش باعث شده الانم اون میره دنبال عشق و حالش کی ضرر میکنه همون خانمش پس زنه باید همت کنه بلند شه به شوهره ثابت کنه که من همونی بودم که دوسم داشتی
منم میگم ولی قانون اینجا بر ضد اونی نس ک اول بره اقدام کنههرچی اول بره اون باید مهریه رو بدهبخاطر هم ...
خب نره تو هم نرو طلاق نگیر اما درخواست مهریه بده زن میتونه تو خونه شوهرش درخواست مهریه بده بعد اگه دعوا کرد بگو خودت بهت فشار میاد برو درخواست طلاق بده