2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک زندگی خواهر شوهرم

784 بازدید | 47 پست

عزیزم خب وقتی میگی خواهر شوهرت دندون تو دهنش نیس و افکار خودکشی داره و موهاش سفید شده شوهر رغبت نمیکنه برگرده پیشش باید بره دندوناشو درست کنه موهاشو رنگ کنه از اون حالت بیاد بیرون به خودش برسه تا اون شوهره کم کم بیاد پیشش برای خودش و بچه هاش تفریح جور کنه مگه نمیگی پولدار شده شوهرش پس مدام برای خودشو و بچه هاش خرج کنه

شوهر ها همه آشغالن من ب این زیبائی بازم شبی ک پیشش می‌خوابیدم میگف تو سفید نیسی خواهرم سفیدهده بار ت ...

خواهر تو یا خودش؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ها همه آشغالن من ب این زیبائی بازم شبی ک پیشش می‌خوابیدم میگف تو سفید نیسی خواهرم سفیدهده بار ت ...

اره خانمی مردا رو اکثریتشونو خودم قبول ندارم اما یه جایی ما به مردا باید نشون بریم که لیاقتشون همون زنای خیابونی ان پس رو تفریح و خوشگذرونی خودتون متمرکز بشید وقتی گفت بهتون اینجوری شمام یه نقطه ضعف ازش پیدا کنید بگید بگو سفید و سیاه مهم نیس ذاتت باید خوب باشه اگه سبزه ام چرا روز اول انتخاب کردی

اره خانمی مردا رو اکثریتشونو خودم قبول ندارم اما یه جایی ما به مردا باید نشون بریم که لیاقتشون همون ...

آشغال دیگه

الآنم طلاق توافقی میخواد کثافت میگه مهرتو نمی‌دم 

من تا صد سال همینجوری میمونم

اره خانمی مردا رو اکثریتشونو خودم قبول ندارم اما یه جایی ما به مردا باید نشون بریم که لیاقتشون همون ...

من بهش گفتم با این قد کوتاه و دماغت از من ایراد میگیرید ؟؟

میگه ربطی ندارد کل خانواده ما سفیدن

گفتم حتما مادرت آره ؟؟😏

بیچاره اون خانم افسردگی داشته که به این روز افتاده.. واقعا گناه داشت.. کاش خدا معجزه میکرد براش

اره خانمی اون مرد خودش باعث شده الانم اون میره دنبال عشق و حالش کی ضرر میکنه همون خانمش پس زنه باید همت کنه بلند شه به شوهره ثابت کنه که من همونی بودم که دوسم داشتی

آشغال دیگهالآنم طلاق توافقی میخواد کثافت میگه مهرتو نمی‌دم من تا صد سال همینجوری میمونم

بگو منم توافقی نمیخوام مهریتو بگیر بعدش جلو خودش برا خودت تفریح جور کن بزن برقص حسابی حرصش بده

بگو منم توافقی نمیخوام مهریتو بگیر بعدش جلو خودش برا خودت تفریح جور کن بزن برقص حسابی حرصش بده

منم میگم 

ولی قانون اینجا بر ضد اونی نس ک اول بره اقدام کنه

هرچی اول بره اون باید مهریه رو بده

بخاطر همین اول نمیره اقدام کنه لاشی

من بهش گفتم با این قد کوتاه و دماغت از من ایراد میگیرید ؟؟میگه ربطی ندارد کل خانواده ما سفیدنگفتم حت ...

بگو چه ربطی داره سفید باشی اما نامتناسب باشی ادم باید سفید باشه اما متناسبم باشه تا به چشم بیاد 

مردا سیری ناپذیرن

ما یه همسایه ای داشتیم خانمه اونقدر خوشکل شیک با کلاس 

اصن لباس تکراری نمی پوشید 

یکبار تعریف میکرد میگف همسرم همش میگه میخام زن بگیرم

ببین مردا وقتی دسشون ب دهنشون برسه دیگه زیبایی نمیبینن فقد شهوت

منم میگم ولی قانون اینجا بر ضد اونی نس ک اول بره اقدام کنههرچی اول بره اون باید مهریه رو بدهبخاطر هم ...

خب نره تو هم نرو طلاق نگیر اما درخواست مهریه بده زن میتونه تو خونه شوهرش درخواست مهریه بده بعد اگه دعوا کرد  بگو خودت بهت فشار میاد برو درخواست طلاق بده

بگو چه ربطی داره سفید باشی اما نامتناسب باشی ادم باید سفید باشه اما متناسبم باشه تا به چشم بیاد

میمیره براششش

اونم رعایت نمیکنه ک

شوهر قرومساقشم اصلا ب فکر نیس

یعنی من میگم صحنه کردنم خواهرم تو ذهنش مجسم میکنه