2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک زندگی خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم چند دفعه گفته فلانی چقدر دوستاش سفیده ببین بدنش چقدر سفیده(غریبه بود طرف). من سفیدما حالم ا ...

اونا میخوان حرص در ارن مهم اینه تو به خودت برسی با رسیدن به خودش حرصشو در اری

اونا میخوان حرص در ارن مهم اینه تو به خودت برسی با رسیدن به خودش حرصشو در اری

منم می‌خوام روش ایراد بزارم نمی‌دونم چی بگم میترسم ناراحت بشه دوست ندارم دلش بشکنه 

موهاش بور و فرفریه دفعه دیگه گفت میگم من مو لخت دوست دارم که حالت بدی چیه مو فرفری😐

از مردا همه چی بر میاداین دیگه زیادی رکهاون خواهرشم کارما پس میده مطمن باش

مامانم میگه

چقدر مادرم ب اینا خدمت کرد 

جای خواهرش خواهر شوهرمو دوست داشت

اما آخرش زهر خودشو ب زندگی ما ریخت

ما عفتی و تاپ پوشیدن جلوی برادر

خانومای سایت هرکس این پیامو میبینه حواسش ب پوشش جلو برادرش باشه

منم می‌خوام روش ایراد بزارم نمی‌دونم چی بگم میترسم ناراحت بشه دوست ندارم دلش بشکنه موهاش بور و فرفری ...

نه دفعه دیگه اگه گفت همین جوری بهش بگو ببین من دلم نمیخواد دلت بشکنه اگه ازت بخوام عیبی بگم میتونم پس اگه دفعه دیگه گفتم ناراحت نشی 

فقط اون دو نفری که لایکت کردن! اون زن بیچاره یه شبه که به این روز نیافتاده میگه ده ساله داره خیانت میکنه خب تو این ده سال دیگه نه دندونی براش مونده نه مویی نه جونی شوهرش آدم باشه بیاد بشینه سر زندگیش زنشو ببره درمان کنه. مردا همینجوری هم پروو هستن دیگه اینجور تاپیکا هم نزنین که به خودشون حق بدن برن دنبال کثافت کاری 

فقط اون دو نفری که لایکت کردن! اون زن بیچاره یه شبه که به این روز نیافتاده میگه ده ساله داره خیانت م ...

کسی حق رو به مرده نداده بره دنبال کثافت کاری منظور این بوده اگه مرده خیانت میکنه زنه بلند شه از جاش به خودش برسه تا مرده ببینه چه جواهری رو از دست داده خانمی اول درست تاپیک رو بخون بعد بگو ده ساله خانمه نابود شده پس به نظر تو باید به نابودیش ادامه بده بسوزه بسازه نه باید از جاش بلند شه و مرد رو حرص بده این مرد لیاقت زندگی اروم رو نداره 

کسی حق رو به مرده نداده بره دنبال کثافت کاری منظور این بوده اگه مرده خیانت میکنه زنه بلند شه از جاش ...

اخه نوشتی برو موهاتو رنگ کن و فلان کن تارغبت کنه برگرده مگه کم هستن زنایی که انقدر به خودشون میرسن و خیلیم زیبان ولی باز شوهرشون خیانت میکنه

اخه نوشتی برو موهاتو رنگ کن و فلان کن تارغبت کنه برگرده مگه کم هستن زنایی که انقدر به خودشون میرسن و ...

نه ببین این زن ریخته تو خودش تو این ده سال مرده به طور کامل رفته سمت زن دیگه یعنی زنش تو این ده سال هیچ تغییری تو خودش ایجاد نکرده که اون مرد از زن خرابه دست بکشه بیاد سمت این مردا هوس بازن و به ظاهر و زبون خیلی نگاه میونن این زن باید تغییری تو خودش ایجاد کنه مرده بیاد سمتش بعد حالا نوبت زن میشه که مرد رو پس بزنه اونوقت اون مرد به خودش میاد