عزیزم خب وقتی میگی خواهر شوهرت دندون تو دهنش نیس و افکار خودکشی داره و موهاش سفید شده شوهر رغبت نمیکنه برگرده پیشش باید بره دندوناشو درست کنه موهاشو رنگ کنه از اون حالت بیاد بیرون به خودش برسه تا اون شوهره کم کم بیاد پیشش برای خودش و بچه هاش تفریح جور کنه مگه نمیگی پولدار شده شوهرش پس مدام برای خودشو و بچه هاش خرج کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فقط اون دو نفری که لایکت کردن! اون زن بیچاره یه شبه که به این روز نیافتاده میگه ده ساله داره خیانت میکنه خب تو این ده سال دیگه نه دندونی براش مونده نه مویی نه جونی شوهرش آدم باشه بیاد بشینه سر زندگیش زنشو ببره درمان کنه. مردا همینجوری هم پروو هستن دیگه اینجور تاپیکا هم نزنین که به خودشون حق بدن برن دنبال کثافت کاری
فقط اون دو نفری که لایکت کردن! اون زن بیچاره یه شبه که به این روز نیافتاده میگه ده ساله داره خیانت م ...
کسی حق رو به مرده نداده بره دنبال کثافت کاری منظور این بوده اگه مرده خیانت میکنه زنه بلند شه از جاش به خودش برسه تا مرده ببینه چه جواهری رو از دست داده خانمی اول درست تاپیک رو بخون بعد بگو ده ساله خانمه نابود شده پس به نظر تو باید به نابودیش ادامه بده بسوزه بسازه نه باید از جاش بلند شه و مرد رو حرص بده این مرد لیاقت زندگی اروم رو نداره
اخه نوشتی برو موهاتو رنگ کن و فلان کن تارغبت کنه برگرده مگه کم هستن زنایی که انقدر به خودشون میرسن و ...
نه ببین این زن ریخته تو خودش تو این ده سال مرده به طور کامل رفته سمت زن دیگه یعنی زنش تو این ده سال هیچ تغییری تو خودش ایجاد نکرده که اون مرد از زن خرابه دست بکشه بیاد سمت این مردا هوس بازن و به ظاهر و زبون خیلی نگاه میونن این زن باید تغییری تو خودش ایجاد کنه مرده بیاد سمتش بعد حالا نوبت زن میشه که مرد رو پس بزنه اونوقت اون مرد به خودش میاد