2777
2789
عنوان

در راستای تاپیک زندگی خواهر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 47 پست
مردا سیری ناپذیرنما یه همسایه ای داشتیم خانمه اونقدر خوشکل شیک با کلاس اصن لباس تکراری نمی پوشید یکب ...

اره قبول دارم میدونی چرا مردا این جور شدن چون زنا به هم جنس خودشون رحم ندارن زنا حسادتشون شدیده فقط فکر خوشی خودشونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا سیری ناپذیرنما یه همسایه ای داشتیم خانمه اونقدر خوشکل شیک با کلاس اصن لباس تکراری نمی پوشید یکب ...

دستشم آخه ب دهنش نمی‌رسم

فقط خواهر و مادر

همش برا خواهرش خرید می‌کنه

اما من رو اصلاح

اونم درعوض سفیدیهاشو ب نمایش میگذاره

بگو سگ هم سفیده برو اونو بگیر اگر در حسرت سفیدی میسوزی، بگو لیاقتت همون سگه ظاهر و باطنش در شأن خودت 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

طرف شوهرش مشکل داره و شکی نیست 

البته خود خانم هم وابستگی بیش از اندازه داره مثلا چندین سال زمان تا از غم و غصه مرگ بچش نجات پیدا کنه (اکثر مواردی که دیدم نهایت 1 سال بوده، فراموش نکردن فقط کنار اومدن و به زندگی برگشتن ) 

حالا هم بازم توی غم و غصه خیانت شوهرش مونده و نمیدونه چطور بیرون بیاد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
طرف شوهرش مشکل داره و شکی نیست البته خود خانم هم وابستگی بیش از اندازه داره مثلا چندین سال زمان تا ا ...

اره سخته اما خوش باید به خودش کمک کنه چون خدا بچشو دوباره بهش داده اما اون میگه نحسه و فلانه پس باید از جاش بلند شه

بگو سگ هم سفیده برو اونو بگیر اگر در حسرت سفیدی میسوزی، بگو لیاقتت همون سگه ظاهر و باطنش در شأن خودت

خواهر ندیدم کسی ب خواهرش نظر داشته باشه

بعدا اگه شنیدی کسی گف شوهرم خواهرشو کرد تعجب نکن منم ک این خبر ب گوشم رسیده