2777
2789

بچه ها تازه یه رمان خوندم که ذهنم رو درگیر این سوال کرد😬

(در مورد یه آقایی بود که زن اولش از نظر عاطفی بهش خیانت کرده بود و جدا شده بودن و بعدا زن دومش از نظر جنسی بهش خیانت کرد.

و یه جورایی داشت اینو تحلیل میکرد که بین رابطه اولش و دومش کدوم یکی بیشتر براش دردناک بوده و...)

برای شما کدوم بدتره؟؟🤔

دلیلتون رو هم بگید

مگه توی حسی که بهتون دست میده تفاوتی وجود داره؟؟ 

(البته انشالله هیچکس هیچکدوم رو تجربه نکنه. فقط تو ذهنتون تصور کنید، مجردا هم بگن)

جنسی

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاطفی بدتره برام

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هردو ادمو داغون میکنه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

خیانت کلا بده جنسی و عاطفی فرقی نداره

«گَر تو با بَد ، بَد کُنی... پَس فَرق ' چیست !؟»                   - مَن نمیدانم آدمِ خوبی هستَم یا نه، ولی این را میدانَم که بیشتَر از سَهمَم رَنج میبَرم :) .    "🐈‍⬛ عشقِ پیشی..>>            وَ سایه پدرم کافیست . . . 🫂 یا ضامنِ آهو تو بخواه..🤍 زندگی را دوست دارم ، مادرم را بیشتر 🫀

من یه زمانی پرونده‌های طلاق که می‌گرفتم 

عموما خانم‌هایی که خیانت جنسی بهشون شده بود نمی‌بخشیدن و از نظر روانی حال بدتری رو تجربه کرده بودن.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

برای من خیانت جنسی نشان از حیوان صفت بودن طرف مقابلمه و خیانت عاطفی نیز نشان از عدم وجدان و تعهد طرف مقابل و وجود مشکلات اساسی تو رابطه که یکطرفش هم به خودم من برمیگرده

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)