2777
2789
عنوان

خیانت جنسی بدتره یا خیانت عاطفی😶😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 50 پست

عاطفی بدتره چون عشق به طرف داره یه جورایی عاشقش شده دوستش داشته بهش دل بسته 

جنسی صرفا برا رفع شهوت و هوسش بوده هرجند به ظاهر جنسی بدتره اما به نظر من عاطفی 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ فرقی نداره جفتش بخ یه اندازه درد داره

ولی عاطفی یعنی چی؟ تو ذهنش کسیو دوست داره یا همو میبینن و آغوش و لمس دارن و .. ؟

خیانت خیانته

چه چت باشه

چه لاس باشه

چه رابطه

فرق نمیکنه واقعا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ب نظرم خود خیانت در وهله اول خیلی دردناک تره اگ بخوام بین جسم و احساس حساب کنم ب نظرم خیانت عاطفی بدتر چون غریزه یک چیز طبیعی در هرکسی وجود داره ولی ما نمی تونیم ب هرکسی حس عشق رو داشته باشیم

من عاطفی بدتره برام

خب فکر نمیکنی خیانت جنسی، در زیر پوست خودش شامل خیانت عاطفی هم میشه؟؟

یعنی وقتی از نظر جنسی بهت وفادار نبوده قطعا اونقدرا از نظر عاطفی هم عاشقت نیست

ولی اگه فقط عاطفی باشه و وارد رابطه جنسی نشده باشه، شاید به این معنیه که همچنان تورو بیشتر دوست داره و بهت تعهد کامل داره

عاطفی

چون اونکه دلش پیش کسی دیگه است اصلا زن خودشو دوست نداره و یالها ممکنه درگیرش باشه و و تازه در طلب جنسی هم هست 

اما اون جنسیه هرچن د خیلی زشت تر و نامسند تره فقط اگر درحد یه رابطه زودگذر بمونه فراموش میشه و ممکنه همچنان زن خودشو دوست داشته باشه اما خوب به نظرم کثیفتر عاطفی هست 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب فکر نمیکنی خیانت جنسی، در زیر پوست خودش شامل خیانت عاطفی هم میشه؟؟یعنی وقتی از نظر جنسی بهت وفادا ...

ته خیانت به رابطه جنسی هم میرسه اگر طرف لو نره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
عاطفی یعنی قلبش دگ باتونیست!

ببین

فرض کن از نظر عاطفی درگیر یکی دیگه شده باشه، امااااا با این وجود از نظر جنسی به تو وفادار مونده

این یعنی دست کم برات ارزش و احترام شدیدی قائل هست و حتی شاید بیشتر هم تورو دوست داشته باشه. چون این چه دوست داشتنیه که به طرف هیچ میلی نداره؟؟؟

اما اگه جنسی باشه

اینکه اونو دوست داره یا نه مهم نیست 

اما ثابت میکنه قطعا تورو دوست نداره و بهت متعهد نیست و با بقیه هم میتونه عین تو باشه و ...