2777
2789
عنوان

خیانت جنسی بدتره یا خیانت عاطفی😶😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 50 پست
نمی‌دونم خالم خوب نبود با خوندن تا‌پیک شما و نظرات حالم خیلی بدتر شد کلی گریه کردم تا آروم شدم همسر ...

عزیزم مطمئن باش خیانت عاطفی خالی هیچ معنا و خطری نداره

تا وقتی وارد رابطه جنسی نشدن یعنی هنوز احساسات و عاطفه و عشق اون شخص برای همسر خودش هست و بهش تعهد داره

حالا اینکه با یه نفر دیگه هم دوست شده و اینا، قطعا کار بدیه ولی چیز جدی ای نیست

ممکنه از سر یه کمبود یا... باشه

اما است خیانت جنسی هست که تمام رشته های عاطفی رو قطع میکنه، تعهد رو کاملا از بین میبره و عملا اون رابطه رو به کلی نابود میکنه و قابل ترمیم هم نیست

همچین چیزی فقط از سر دوست نداشتن همسر میاد

و بی اهمیت بودنش برای اون شخص خیانت کار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم عاطفی ولی شوهرم میگه جنسیدلیلشم میگه اینه که تااز لحاظ عاطفی کم نداشته باشی خیانت جنسی نمیکنی ...

با شوهرت موافقم

بخصوص آقایون هروقت خیانت جنسی میکنن قطعااااا پشتش مسائل عاطفی هم هست

(البته ممکنه اون زن یا زن هایی که باهاشون رابطه جنسی دارن رو دوست نداشته باشن ها)

اما زن خودشون رو هم دوست ندارن

بخاطر همین اون تعهد جنسی رو بهش از دست دادن

عزیزم مطمئن باش خیانت عاطفی خالی هیچ معنا و خطری ندارهتا وقتی وارد رابطه جنسی نشدن یعنی هنوز احساسات ...

قبول ندارم هر دوش بده به یک مقدار هم عاطفی هم جنسی ولی جنسی باز بدنر             مرد شاید علاقه داره به زنش و خیانت می کنه جنسی از نظرت

https://daigo.ir/secret/81156968278