2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم توشهری قبول نمیشم

358 بازدید | 23 پست

آخه چرا بخدا یه غصه شده برام خیلی دوست دارم یاد بگیرم چهار بار رد شدم میخوام دق کنم ، ماشین واسه تمرین بهم نمیدن کلاس آموزشی هم چهار جلسه برداشتم فقطم از پارک دوبل رد میشم اصلا درست در نمیاد 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به افسره بگو من دانشجو ام باید برم یه شهر دیگه اگه منو رد کنی دیگه هیچوقت نمیتونم رانندگی کنم چون چند سال دور میشم از رانندگی و از این چیزا البته اگه سر چیزای کوچیک ردت میکنه اینارو بگو اگه نه تمرین کن

ناراحت نباش اصلا مهم نیست تعداد دفعات افتادن چون ربط به استرس و خیلی موارد دیگه داره

شاید خودت فادی بشینی راحت رانندگس کنی و مشکل نباشه اما روز امتحان حتا یادت بره اول دستی رو بخابونی

خب نمیشه گفت که تو بلد نبودی که ترمز دستی چیه پس قطعا از روی استرس این اتفاقات میوفته و ادم هول میشه

اما مهارت و تمرین خیلی مهنه خیلی و اگر بهتون ماشین نمیدن خب واقعا خیلی بده اگر تمرین نکنید خب معلومه که نمیتونید 

اگر هزینش براتون مشکل نیست بیشتر جلسات اضافه بردارید و با مربی تمرین کنید و اماده بشید برای امتحان

یه سری پیچ ها داخل اینستگرام هستن که اموزش رانندگی مسدن اونام خیلی عالی هستن یه سری نکات و نشونه گزاری و ترفند راجب پارک دوبل میگن که غیر ممکنه خراب کنی

حتما از اونا استفاده کن🥰

از یه مربی رانندگی خوب وقت بگیر یه جلسه برو تمرین کن دوست من بار یازدهم قبول شد چرا ناامیدی

نمیدونم احساس میکنم هیچ وقت گواهینامه نمی‌گیرم چون خیلی طول کشیده یک سال بیشتره ، آبروم می‌ره دیگه

به افسره بگو من دانشجو ام باید برم یه شهر دیگه اگه منو رد کنی دیگه هیچوقت نمیتونم رانندگی کنم چون چن ...

عزیزم افسر رانندگی با دانشجو و دلسوزی و مظلوم نمایی که قبوبی نمیده تازه بدتر هم هست

و اینکه سر چیزای کوچیک نمیتونن رد کنن داخل فرم افسر د

ها دو دسته خطا وجود داره

یک سری خطاهای پر خطر که کلا هر موردو انجام بدید کاملا رد هستید بی چون و چرا مثل برخورد با ماشین و تصادف و بی توجهی به بعضی قوانین رانندگی و ...

اگر مشکلتون جزو اون دسته های پرخطر باشه که همون موقع میگه ردید اصلا ادامه ندید

اما یه دسته دیگه هست خطاهای کم خطر و قابل چشم پوشی که اگر خطاهاتون داخل اون دسته باشه مثلا مثل خاموش کردن ماشین یا مثلا فراموش کردن تنطیم صندلی و .. اونوقت تا دو یا سه مورد رو چشم پوشی میکنن و باز هم قبول میشید

این از لحاظ قانونیشه 

چرا گواهینامه نتونی بگیری اعتماد به نفس داشته باش بگو میتونم و با توکل به خدا برو جلو آزمون شهری برا ...

نه احساس میکنم یادگیریم و ای کیوم ضعیفه که یاد نمی‌گیرم همه بار دوم سوم قبولن