2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم توشهری قبول نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 23 پست
کاش بشه منم یه روزی گواهینامه بگیرم ، استرسم هست ولی اینکه یاد نمی‌گیرمم هست

میشه 

پس قبلش یه مربی خوب پیدا کن چن وقتی تمرین کن دوباره برو سراغ امتحان 

باور کن منم خیلی بد بودم تهش شوهرم یادم داد و تازه اون موقع فهمیدم چیکار باید بکنم

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه پس قبلش یه مربی خوب پیدا کن چن وقتی تمرین کن دوباره برو سراغ امتحان باور کن منم خیلی بد بودم ته ...

آره مربی میگیرم ، چه خوب من که شوهرم کنارم باشه بیشتر استرس میگیرم یادم نمیده اصلا منم دوست ندارم باهاش تمرین کنم 

آره مربی میگیرم ، چه خوب من که شوهرم کنارم باشه بیشتر استرس میگیرم یادم نمیده اصلا منم دوست ندارم با ...

اره مونده به ادمش منم بابام یادم نمیداد هیچ همش استرس میداد بعد شوهرم اروم میگف فقط مراقب باش به کسی نزنی بقیش مهم نیس اون ارامشش باعث شد یاد بیرم کی چیکار کنم ولی کلا سخته شایدم ماها استعداد نداریم تو رانندگی نمیدونم

اره مونده به ادمش منم بابام یادم نمیداد هیچ همش استرس میداد بعد شوهرم اروم میگف فقط مراقب باش به کسی ...

نمیدونم همه میگن آسونه چرا من قبول نمیشم ، عزیزم خواهش میکنم برام دعا کن منم تلاش میکنم شاید چیز کوچیکی باشه اما الان واسه من یه آرزو و غصه شده دعا کن قبول بشم فقط هر موقع بهش فکر میکنم ناراحتم میکنه

نمیدونم همه میگن آسونه چرا من قبول نمیشم ، عزیزم خواهش میکنم برام دعا کن منم تلاش میکنم شاید چیز کوچ ...

چشم عزیزم دعات میکنم

باور کن منم دقیقا حس تورو داشتم

😅خندم گرفت چه عجب یکی مثل من پیدا شد ، آخه میدونی من با یه بچه کوچیک کلی زحمت کشیدم بهمون سختی دادم ...

درک میکنم منم درس اینا قوی بودم نمیدونم چرا سر این نمیشد که نمیشد اخرش رفتم تو اموزشگاه گفتم تورو خدا افسر خوب بنویسید دیگه یه افسری بود انقد مهربون اصلا استرس نگرفتم

درک میکنم منم درس اینا قوی بودم نمیدونم چرا سر این نمیشد که نمیشد اخرش رفتم تو اموزشگاه گفتم تورو خد ...

واقعا چرا یعنی ربطی به این چیزا نداره ، انشاالله منم یه مربی خوب بگیرم تموم بشه 

واقعا چرا یعنی ربطی به این چیزا نداره ، انشاالله منم یه مربی خوب بگیرم تموم بشه

اره من فک میکنم تو رانندگی باید چند تا کارو با هم بکنم بصورت هماهن نمیتونم یا شاید باید خیلیییی تمرین کنم

اره تمرینتو زیاد کن هی پشت کم الکی ازمون نده