آخه چرا بخدا یه غصه شده برام خیلی دوست دارم یاد بگیرم چهار بار رد شدم میخوام دق کنم ، ماشین واسه تمرین بهم نمیدن کلاس آموزشی هم چهار جلسه برداشتم فقطم از پارک دوبل رد میشم اصلا درست در نمیاد 😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره مربی میگیرم ، چه خوب من که شوهرم کنارم باشه بیشتر استرس میگیرم یادم نمیده اصلا منم دوست ندارم با ...
اره مونده به ادمش منم بابام یادم نمیداد هیچ همش استرس میداد بعد شوهرم اروم میگف فقط مراقب باش به کسی نزنی بقیش مهم نیس اون ارامشش باعث شد یاد بیرم کی چیکار کنم ولی کلا سخته شایدم ماها استعداد نداریم تو رانندگی نمیدونم
اره مونده به ادمش منم بابام یادم نمیداد هیچ همش استرس میداد بعد شوهرم اروم میگف فقط مراقب باش به کسی ...
نمیدونم همه میگن آسونه چرا من قبول نمیشم ، عزیزم خواهش میکنم برام دعا کن منم تلاش میکنم شاید چیز کوچیکی باشه اما الان واسه من یه آرزو و غصه شده دعا کن قبول بشم فقط هر موقع بهش فکر میکنم ناراحتم میکنه
😅خندم گرفت چه عجب یکی مثل من پیدا شد ، آخه میدونی من با یه بچه کوچیک کلی زحمت کشیدم بهمون سختی دادم ...
درک میکنم منم درس اینا قوی بودم نمیدونم چرا سر این نمیشد که نمیشد اخرش رفتم تو اموزشگاه گفتم تورو خدا افسر خوب بنویسید دیگه یه افسری بود انقد مهربون اصلا استرس نگرفتم