2777
2789
عنوان

خانوما ببخشید اینو میپرسم

446 بازدید | 26 پست

من واژینیسموس داشتم ودرمان شدم تقریبا ۷ ماهه ولی هنوزم یه مقدار گاهی وقتا درد دارم میخواستم بدونم رابطه اصلا نباید درد حس کنی یا یکم طبیعیه

بد انجام میدین

پوزیشن درست نیست

یا لوبریکانت استفاده نمیکنین

درد نداره مگه اینگه توی شرایط بدی قرار بگیری از نظر پوزیشن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردتورابطه یعنی مشکل داری تاحالانشنیدم کسی سالم باشه ازدردبگه

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

چون شما واژینیسموس داشتی همچین چیزی طبیعیه

اونم به مرور زمان رفع میشه

فقط اصول رابطه درست رو رعایت کنین

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیزم میشه بگید چجور درمان شدید ؟

راستش چند بار دکتر رفتم اصلا فایده نداشت نمیفهمیدن حرفموهمش میگفت از ترسه در حالی که من نمیترسیدم تو یه سایتی دیدم یه تمرین بود انجام میدادن خانوما و درمان شده بودن اونو انجام دادم بالاخره تونستم

پیش نوازی و معاشقه قبلش داشته باشید و بدنتون اماده باشه دیگه نباید دردی احساس کنیدشاید هنوز کمی از د ...

راستش نمیدونم نمیترسم واقعا ولی احساس میکنم از یک هفته که بیشتر میگذره  و بدش رابطه داشته باشم  درد دارم ولی نه مثل قبل خیلی کم

راستش چند بار دکتر رفتم اصلا فایده نداشت نمیفهمیدن حرفموهمش میگفت از ترسه در حالی که من نمیترسیدم تو ...

میدونم نمیشه اینجا توضیح داد اگه برات مقدوره  میتونی تو خصوصی بگی ؟

چون شما واژینیسموس داشتی همچین چیزی طبیعیهاونم به مرور زمان رفع میشهفقط اصول رابطه درست رو رعایت کنی ...

یعنی بد از ۷ ماهه طبیعیه؟

فقط هم یه پوزیشن میتونم جور دیگه نمیتونم

راستش نمیدونم نمیترسم واقعا ولی احساس میکنم از یک هفته که بیشتر میگذره و بدش رابطه داشته باشم درد ...

اگر واقعا تحریک بشید بدنتون اونقدر شل و میشه لذت میبره که دردی حس نمیکنید

ترجیحا روان کننده استفاده کنید و سعی کنید قبل از دخول حتما یه ربعی عشق بازی کنید

شاید چون قبلا درد حس میکنید ناخواهگاه ذهنتون اماده هست که درد بکشه و همین استرس باعث میشه که و.اژنتون ترشحات و تحریک نداشته باشه

اگر مقدوره براتون تعداد دفعات رو کمتر کنید مثلا اگر هفته‌ای یه بار بکنید بار سه بار و بیشتر برای رابطتتون وقت بزارید

امیدارم حل بشه مشکلتون🥰