2777
2789

اول از همه بگم متوجهم که هرکسی هم اخلاف خوب داره و هم بد 

خیلی خلاصه تعریف می‌کنم

همسر من با یکی از هم کار هاش تقریبا ۴.۵ روز سفر کاری بودن 

امشب که برگشتن داشت درمورد اینکه واقعا درسته آدمارو تو سفر باید شناخت و اینا صحبت می‌کرد 

و به این موضوع اشاره کرد که همکارش وقتی خانمش بهش زنگ می‌زده که عقد هم هستن 

معمولا یا جواب‌نمی‌داده یا کلا خیلی کم باهاش حرف می‌زده و بعدش هم همش غر می‌زده که چرا انقدر زنگ می‌زنن و خب اومدیم سفر کاری و فلان و اینا 

حتی همسر من نگران بود که نکنه با هم به مشکل خورده باشن انقدر رفتار های اون براش عجیب بوده

و وقتی همسر من براش توضیح داده که این اسمش نگرانیه و از روی دوست داشتن و دل تنگیه 

گفته این اسمش دوست داشتن نیست، دوست داشتن یعنی پا به پات تو زندگی همراه باشه و از این جور حرفا

جوری که خانمش بنده خدا وقتی نگران همسرش می‌شده خب به هرحال تو جاده بودن و با ماشین شخصی رفته بودن، بیشتر با همسر من در ارتباط بوده و از اون سراغ حال شوهرش رو می‌گرفته

به نام خداوند رنگین کمان...

من اول فکر کردم شاید کلا با ارتباط تلفنی راحت نیست و آدم صحبت کردن پشت گوشی نباشه و نباید سخت گرفت

اما مثل اینکه تو مدت سفر با دوستاش خیلی زیاد ارتباط داشته و توی تایم استراحتشون یا دوستاش بهش زنگ می‌زن یا خودش باهاشون تماس می‌گرفته و خیلی هم گرم برخورد می‌کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که همین ادم رو دارم 13سال تحمل میکنم... 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

شوهرشون فقط یکم بیشعور تشریف دارن

و داره گربه رو دم حجله می کشه 

ایشون ترفند کثیفی رو داره اجاره می کنه و داره یه جورایی همسرش رو کم کم بی اعتماد به نفس و کوچیکش می کنه ...

و... داره حس بی ارزشی به خانم کم کم تزریق می کنه ..  

كار 3 تاشون اشتباهه 

هم كار اون اقاهه كه نفهمه اگه واقعا اينجور گفته

هم كار شوهرت كه مياد حرفاي رفاقتي رفيشو بت ميگه 

هم كار خانمه كه با شوهرت در ارتباطه

و در آخر تو مقصري كه برات مهم نيس يه خانم با شوهرت در ارتباط باشه 

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

جدای از این که کلا از وفتی این موضوع رو شنیدم واقعا اعصابم خورده و خوابم نمی‌بره 

آخه چرا یه آدم باید رفتارش اینجوری باشه 

بعد توجه کنید که این زوج هنوز عقد هستن و زیر یه سقف نرفتن 

دوران عقد معمولا خیلی خوش و خرمه نسبت به بعد از عروسی و مشکلاتی که توی زندگی هست

و این آقا هم بچه نیست که بگم هوا برش داشته یا هرچی 

۳۵.۶ سالشه 

واقعا ازش عصبانیم و برای خانمش ناراحت

چیزی که امشب بهش رسیدم اینه که ما خیلی وقتا متوجه خیلی از رفتار های خوب‌اطرافیانمون نیستیم چون نمی‌دونیم بدترش وجود داره 

و ما الان یه نعمت داریم 

واقعا تا الان هیچ وقت هیچ وقت به این موضوع توجه نکرده بودم ولی امشب یادم اومد از اول ازدواجم تا الان وقتی از همسرم دور بودم منظورم چیزی مث مسافرته 

هر موقه بهش زنگ زدم که حالش رو بپرسم علاوه بر این که کانل برام توضیح می‌ده که کجاست و چه کارایی انجام داده که من نگران نباشم وقتی می‌خوام قطع کنم هر‌باااار بهم می‌گه عزیزم ممنونم که زنگ زدی 

مرسی که صداتو شنیدم یا هرچیزی که توش تشکر می‌کنه بابت اینکه بهش زنگ زدم و حالش رو پرسیدم 

اون وقت چجوری یه آدم می‌تونه بابت اینکه یه آدم دیگه بهش احترام گذاشه و براش مهم بوده ازش شاکی باشه 

داره دود از سرم بلند می‌شه 

اون بدبخت عقده ای و مغرور گستاخ بوده تا یکی تحویلش گرفته دور برداشتدِشبه زودی هم 6طلاقه میشه

واقعا امیدوارم کارشون به جدا شدن نکشه 

همش فکر می‌کنم شاید سر‌موضوعی با هم سرد بودن که آقا اینجوری‌رفتار کرده و همیشه اینجوری نباشن