2777
2789
عنوان

عمل لب شکری یا شکاف کام نوزاد

1090 بازدید | 32 پست

بچه ام 12روزه به دنیا اومده تو32هفته گی شکاف لب داره دکتر معمارزاده تو بیمارستان امام حسین عمل میکنه؟عملش سخته؟الان بچه م تو ان آی سی یو هست خیلی ضعیفه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بلاگر میشناسم بچه ش الان ۵ ماهه است فکر کنم تازه عمل کرد ه خیلی خوب شده برد اصفهان عمل کرد خیلی از دکترش راصی بود الان ظااهرش عالی شده اگه خواستی پیج شو بزارم برو ببین تحقیق کن 

ان شاالله سلامتی کاملش بدست میاره

برای سلامتیش حمد میخونم

تو سونو گرافی مشخص نشد؟

سابقه فامیلی این مشکل داشتید؟

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

الان زوده برای عمل فکر کنم الان عملش میکنن یا وقتی بزرگتر شد ؟

دکتر گفته چهار تا شش ماهگی ولی میخوام بدونم دکتر معمارزاده عمل می‌کنه آخه یکی گفته بود فقط شکاف کام رو عمل میکنه

ریه اش اینا اسی تشکیل شده بود؟چند کیلو بود؟اعضای بدنش کامل تشکیل شده؟

آمپول ریه رو یه روز قبل و یکی هم روز عمل سزارین زدن الان حالش خیلی بهتره وزنش 1700 بود به دنیا اومدنی بچه من تازه دو هفته بود رفته بودم تو هشت ماه به دنا اومد بچه های هفت ماهه هم کاملن

آمپول ریه رو یه روز قبل و یکی هم روز عمل سزارین زدن الان حالش خیلی بهتره وزنش 1700 بود به دنیا اومدن ...

دو نیمه پیش منم ۳۶ هفتگی دخترم نارس به دنیا اومد با وزن ۲۴۰۰ 

ریه تشکیل نشده بود 

قلب از دوجا سوراخ بود 

دوبار احیا شد 

الهی شکر گذشت اون روزااا 

بیمارستان هارو می چرخیدم 

یه بار سونو جمجمه. یه بار چشم ها یه بار گوش ها 

قلب  و ریه ...دستگاه بهش وصل بود دخترم 

خدایا خودت پشت و پناهم باش