2777
2789

من و شوهرم بچه دار نشدیم شش هفت ساله..دلمون شدیدا بچه میخواد داره پر میکشه برا بچه ...هر دومون مشکل داریم من سر زایمان تو ازدواج قبلیم چسبندگی شدید جفت داشتم بحدی که داشتم از شدت خونریزی میمردم که اصلا اون بچه نموند و فوت شد و من جدا شدم از شوهر سابقم و با شوهر فعلیم که اونم مشکل داره و منم لوله هام چسبندگی گرفتن و از ترس اینکه بازم مشکل چسبندگی شدید جفت پیش بیاد کلا خانوادم زیاد نمیزارن پیگیر بچه بشم میترسن ایندفعه واقعی بمیرم...برا من و شوهرم فرقی نمیکنه بچه خودمون یا از پرورشگاه بیاریم رفتیم اقدام کردیم برای گرفتن از پرورشگاه به سربازی نرفتن شوهرم گیر دادن ..به شوهرم میگم خوب بخریم سربازی رو میگه پول زوره 30میلیون بدم وقتی کار درآمد خونه دارم البته خودم هم زورم میاد ..خواستیم یه بچه از خانواده ای بگیریم استرس نداشتن شناسنامه بچه رو پیدا کردم گفتم اگه نتونیم براش شناسنامه بگیریم چی ..دلم میخواد خدا یه بچه نوزاد خوشگل که به راحتی بتونیم شناسنامه براش بگیریم سر راهمون قرار بده....شما هم اگه راهکار به ذهنتون میرسه که ما رو شاد کنه واقعا بگیذ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم یادم افتاد پارسال تو مسجد محلمون ی نفر بچه 2 ردزه اش رو گذاشته بود دم مسجد وای الهی بمیرم براش دلم اتیش میگیره یادش میوفتم بچه بی گناه از سرما داشت یخ میزد 7 روز پیش خودم نگهش داشتم و تحویل بهزیستی دادم این ارزورو برا هیچ کس نکن شوهرت میتونه همین حالا بره سربازی؟

برا زندگی پریشونم دعا کنین😭😭😭

خب چرا ارحم اجاره ای استفاده نمیکنید. یعنی تخمک شما واسپرم را در آزمایشگاه لقاح میدن و در رحم یک خانمی قرار میدن نطفه رو بعد از ۹ ماه فرزندتون رو میتونید در آعوش بگیرید. البته از هزینش اصلا اطلاعی ندارم

دلم گرفت... عموی من از پرورشگاه اورده اونا هم هردو بچه دار نمیشدن انقدر این بچه شیرینه که هیچکس یادش نمیاد همخونمون نیست واقعا خودشو جا کرده تو دلامون. طفلکیا ۱۰ ۱۲ سال طول کشید تا خدا این بچه رو بهشون داد اول کلی دوا درمون بعدم اذیتای پرورشگاه. ناامید نشو حتما شماهم به مراد دلتون میرسید