2777
2789
عنوان

بعد از سه بار انتقال جنین ناموفق بالاخره بی بی چکم مثبت شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5703 بازدید | 148 پست
خیلی کم رنگ پیداس

انتقال دادی شما هم؟

من قبلا یه بار اینجوری هاله سفید داشت بی بی چکم و منفی بود

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگین چیا رو رعایت کردین؟ کلا چیکار کردین؟

از لحاظ استراحت رعایت کردم.

هیچ کاری انجام ندادم. فقط هر چند دیقه پامیشدم تو خونه و یکم قدم میزدم. توالت فرنگی و نماز نشسته و...

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
از لحاظ استراحت رعایت کردم.هیچ کاری انجام ندادم. فقط هر چند دیقه پامیشدم تو خونه و یکم قدم میزدم. تو ...

خداروشکرعزیزم ان شاالله به سلامتی

برامنم دعاکن خدا روزیمون کنه خیلی دوست دارم دوباره مادربشم

چند روز استراحت کردین؟ دو هفته کامل؟

آره دوهفته رو استراحت کردم. البته مطلق و درازکشیده نبودم. ولی هیچ کاری هم انجام ندادم

تغذیه چیا خوردین

تغذیه هیچ چیز خاصی نخوردم. همون تغذیه عادی. حتی نشاسته و آناناس و شیرسویا رو که سری های پیش میخوردم، این بار نخوردم

خداروشکرعزیزم ان شاالله به سلامتیبرامنم دعاکن خدا روزیمون کنه خیلی دوست دارم دوباره مادربشم

ممنون عزیزم.

ان شاءالله خیلی زود دوباره مادر بشی. برا منم دعاکن تا آخر صحیح و سالم به دنیا بیان

یعنی کامل توی خونه بودین؟

تقریبا.

فقط من معلمم، ۵روز بعد انتقال رفتم مدرسه از تجدیدی ها امتحان گرفتم.

بعدشم یکی دوبار خونه مادرشوهرم رفتم، چون اون خبر نداره ای وی اف کردم