2777
2789
عنوان

بعد از سه بار انتقال جنین ناموفق بالاخره بی بی چکم مثبت شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5706 بازدید | 148 پست
ویتاسایناونم مثبت کاذب زیاد دارهان شاالله واس شما کاذب نباشهکاش آزمایش میدادی

انتقال قبلیمم همین مارکو زدم کامل منفی بود.

دوشنبه زمان آزمایشمه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فردام دوباره بزن پررنگ تر بشه حله. 

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
فردام دوباره بزن پررنگ تر بشه حله.

با ادرار آخر شب بود.

دیگه نمیزنم، ان شاءالله دوشنبه میرم آزمایش

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بعدازانتقال خیلی رعایت کردید؟؟

آره این سری رعایت کردم

مبااااارکه💃💃💃💃قدمش خیر باشه😍😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
روزچندانتقال بی بی زدید؟علائم دارید؟؟جنین ۳روزه بودیا۵روزه؟

من این سری انتقال دو مرحله ای دادم. دوتا جنین ۳روزه انتقال دادم، دو روز بعدش ۱جنین ۵روزه.

الان ۱۳ روز از انتقال ۳روزه و ۱۱روز از انتقال ۵روزه میگذره

روزچندانتقال بی بی زدید؟علائم دارید؟؟جنین ۳روزه بودیا۵روزه؟

هیچ علائمی ندارم.

فقط چند شب پیش با دل درد از خواب بیدار شدم. حدود ۲،۳ دیقه دل و کمرم مثل پریودی درد میکرد، حتی نگاه لباس زیرم کردم ببینم پریود شدم یا نه. خودم میگم احتمالا لانه گزینی بوده