2777
2789
عنوان

بعد از سه بار انتقال جنین ناموفق بالاخره بی بی چکم مثبت شد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 5701 بازدید | 148 پست
ممنون عزیزم.من تحت نظر دکتر دهقانی بودم که دیگه نیستن.انتقالمم دکتر احمدی خدابیامرز بود.۳روزه، روز ۱ ...

عزیزم خداراشکر نتیجه تلاش و صبوریت را دیدی. خدا براتون حفظش کنه. 

قبلا مشاور و روان پزشک رفتم ولی من کلا دارو شیمیایی بهم نمی‌سازه عوارضش برام زیاد، الان هم داروهای دکتر زنان که مصرف میکنم معده، روده، همه جام ریخته به هم 

قرص برای اعصاب در حدی که فقط بتونم شب بخوابم مصرف میکنم 

برام دعا کن، اول برای جسم و روحم خیلی بهم ریختم بعدم صلاح باشه خدا سالم و صالح روزیمون کنه از خودمون، ان شاالله 

شما تجربه کردی میدونی چقدر مسیر سختی هست این وسط تازه یه عالمه مریضی دیگه هم به آدم اضافه میشه، استرس، معطلی و... 

عزیزم به نظرتون قبل یا بعد انتقال چه مسائلی کمک میکنه به گرفتن جنین؟ من سری قبل تغذیه تا حدی رعایت کردم و استراحت نسبی بودم ولی نگرفت

بعد این که شما اون 2 هفته خونتون پله داشت؟ اشکال نداره بعد انتقال پله بریم؟ یا مثلا مهمانی دعوت باشیم بریم چند ساعت بشینیم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خداراشکر نتیجه تلاش و صبوریت را دیدی. خدا براتون حفظش کنه. قبلا مشاور و روان پزشک رفتم ولی من ...

آره عزیزم کاملا درکت میکنم.

ان شاءالله به زودی سالم و صالح نصیبت بشه

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم به نظرتون قبل یا بعد انتقال چه مسائلی کمک میکنه به گرفتن جنین؟ من سری قبل تغذیه تا حدی رعایت ک ...

عزیزم من انتقال های قبلی نشاسته، آناناس، شیرسویا و... رو خودمو ملزم میدونستم که بخورم

این بار از بس که دیگه امیدی نداشتم و بی خیالش بودم، هیچ رعایتی تو خورد و خوراک نکردم و هیچ چیز خاصی نخوردم. حتی بعد انتقال به همسرم گفتم دلم ساندویچ میخاد، که رفتیم گرفتیم  خوردم.

استراحت هم رفتم خونه مامانم که پله داشت و یک هفته ای اونجا بودم ولی پایین نیومدم.

بعدش خونه خودم ولی خیلی کار نمیکردم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

🧿🥳

🧿💍اول ازتون میخوام برای رسیدن به خواسته ام دعااا کنید 🤍علی جانم عشقولی من😘😙 دختر زمستان ❄عاشق دریام عاشق آرامش دریاممم نهنگ تنها موجود مورد علاقه منه🐋عاشق قدم زدن زیر بارونم بپرم برقصم بگردم و لباسام کثیف بشه 😅دیگه عاشق گلم ذوق مرگ میشم یکی بهم گل بده 🌹از بی توجهی بدم میاد چون خیلی بهم بی توجه ایی شده تا حالا به هیچکی بی توجه ایی نکردم 🙃عاشق موهای بلندم موهای منم بلنده ولیییی دوس دارم بلند تر باشه 😅عاشقققققق نی نی ا مخصوصاااا دوقلو مخصوصا پسر دختر باشن اوخدااااا بخورمشون🥺😍۱۴۰۴ قراره بهترین سال زندگیم باشه اومدن عشقم عقدم و خیلی اتفاق هاش شاد دیگه😅زن داداشمو خیلی دوسش دارم واقعاااا لایق خوشبختی میشه دعااا کنید کار داداشم جور بشه زندگیشون قشنگ بشه🥺خواهرزاده هام عشقمن دنیامن زندگیمن دوسشون دارم عشق های خاله 😘😘😘خواهرام هم درد گرفته ها خیلی با هم خوبن من موندم وسط شون یبار نشد منو ببینن 😅🙃راستی من یه دنیای خیالی با یه خانواده خیالی و یه شوهر خیالی دارم که خیلی خر پولن🤣🤣🤣 تنها راه اتصال من به اونا فقط آهنگه 😅تنها کسی که باهاش حرف میزنم خودمم خودم هم به خودم راه حل نشون میدم و خودمم خودمو آروم میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️۱۴۰۴/۲/۱۹ عقد کردیم منو و علی زندگیم 😍از وقتی تو اومدی زندکی داره روی خوش خودشو بهم نشون میده 🥲انگار خدا واسه همه عذابی که کشیدم یه علی فرستاده منو زنده نگهداره 

عزیزم من انتقال های قبلی نشاسته، آناناس، شیرسویا و... رو خودمو ملزم میدونستم که بخورماین بار از بس ک ...

ممنون عزیزم بابت وقتی که میگذاری. ببخشید زیاد سوال میکنم

عزیزم بعد 1 هفته اومدی خونت غذا اینا خودت درست میکردی؟بعد 1 هفته نشد مجبور بشی مهمانی بری 3/4 ساعت رو کمرت بشینی؟ 

ممنون عزیزم بابت وقتی که میگذاری. ببخشید زیاد سوال میکنمعزیزم بعد 1 هفته اومدی خونت غذا اینا خودت در ...

نه هیچ کاری نمیکردم. همسرم کارا رو میکرد.

مهمونی هم رفتم و نشستم

عزیز شما آمپول ها و شیاف های بعد انتقالتون خارجی بودن؟

من همه ی داروهام از اول تا آخر ایرانی بود

من همه ی داروهام از اول تا آخر ایرانی بود

ممنون گلم. خیر بچه هات را ببینی. استرس گرفتم آخه الان چون دارو خارجی هم کم و هم خیلی گرون اکثرا ایرانی میدن،الان فعلا ایرانی استفاده میکنم ولی اگه خاطرم موند روز انتقال به دکتر بگم اگه احتمالش بالاتر میره بعضی دارو ها را خارجی بده، ما که این همه خرج میکنیم و برو بیا، اینم روش، هرچند سخت ولی بهتر از این چندین بار به عمل و... بکشه کارم، اگه واقعا موثر

عزیزم خیلی خیلی التماس دعا به دخترم بگو با دل پاکش واسه من دعا کنه

ممنون گلم. خیر بچه هات را ببینی. استرس گرفتم آخه الان چون دارو خارجی هم کم و هم خیلی گرون اکثرا ایرا ...

هرچی خدا بخواد همون میشه عزیزم

ان شاءالله که بهترین برات پیش بیاد