2777
2789

شما با اینا مشاوره برداشتید تاحالا؟اگ داشتید کامنت بزاوید لطفا سوال دارم❤

نمیخام مشاوره بردارم باهاشون ها،میخام مشاوو یکی ازین دو تیم بشم ولی نمیدونم کدوم بهتره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک نکن چیز خاصی میدن بهت. همه موسسات کنکوری اصل سودش میرسه به اون بالایی. مشاورا خیلی کم میرسه بهشون. الان همین سیب ترش ببین مردوخی چه پولی پارو میکنه. کنکورش سال ۹۳ بوده تقریبا ۵ سال دندون خونده انصراف داده رفته دارو. یعنی هنوز فکر کنم دانشجو باشه یا شایدم تازه فارغ التحصیل شده باشه. اما انقدر از را سیب ترش پولدار شده که بیا و ببین. جون کندنش مال مشاوراس پولش مال اونه.

درضمن سیب ترش رو اصلاااا توصیه نمیکنم. یه تیم بشدت دروغگو. هرکی میخواد مشاورشون بشه اول میگن کارنامه بفرست بعدم میذارن چنلشون بعنوان دانش آموز خودشون!!! کسایی که فقط انتخاب رشته با اونا ور میدارنو میذارن تو چنل بعنوان دانش آموزشون!!!  تازه همه اینا به کنار ، بقدری دروغگو هستن کلید میدن بعد از اینکه کلید سنجش اومد ادیت میزنن بعد میگن ما زیست ۱۰۰ زدیم  :)))))) و کلی مورد بد دیگه....

نوتروفیل ، خیلی دنبالش نکردم فقط میدونم بندگان خدا هیچگونه تجربه ای در زمینه تخمین رتبه ندارن خیلی تخمین رتبشون فضاییه البته سیب ترشم همینطور. بطور کلی فک کنم سیب ترش معروف تره اما توصیه نمیکنم اصلا

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨
فک نکن چیز خاصی میدن بهت. همه موسسات کنکوری اصل سودش میرسه به اون بالایی. مشاورا خیلی کم میرسه بهشون ...

ممنون چقددد دقیقق توضیح دادیی مرسییی ازتتتت

ینی نمی ارزه ب عنوان کار دانشجویی؟

ممنون چقددد دقیقق توضیح دادیی مرسییی ازتتتتینی نمی ارزه ب عنوان کار دانشجویی؟

ببین من دوستام وقتی پزشکی اوردن یه مدت تو نخش بودن خصوصا اون اوایل که ادم جوگیره. بعد رفتن پرس و جو کردن دیدن انقدر مبلغی که میدن ناچیزه که اصلا نمیصرفه اون وقت رو بذارن. خلاصه بیخیال شدن. الان یکی از دوستام همون وقت رو گذاشته رو آموزش پیانو خیلی بیشتر در میاره.

اگر بتونی خودت ارتباط بگیری با بچه ها خیلی برات بهتره چون کل پول مال خودت میشه و اون موقع میصرفه واقعا. مثلا تو تجربی خیلی از سه رقمیا چنل میزنن تو تلگرام و از این راه جذب میکنن یا از طریق اینستا. حالا تک رقمیا و دورقمیا که خب راه براشون باز تر هم هست. اما همین کار با موسسات رو هم بعضیا دیگه از سر اجبار انجام میدن مثلا طرف دانشگاه آزاده و خودشم نمیتونه مستقیم جذب کنه ، میخواد هرجور شده یه بار حتی کوچولو ، از رو دوش خانواده برداره.

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨