سلام بچه من ۷ساله که ازدواج کردم یه شهر دیگم از خونوادم خیلی دورم بعد شوهرم نمیزاره تنها برم دیدنشون هر ۶_۷ماه یبار میگه باهم میریم الان مادرش اینا رفتن یکی از شهر های شمالی (مادرش مجدد ازدواج کرده)خواهرش سرطان داشته که خوب شده الان معتاد شده و متادون و ترامادول و ب ۱میخوره و تو این ۳سال خیلی سعی کردن ترکش بدن و نتونستن از طرفی شوهر این دختر هم دیگه کامل ولش کرده طلاق نگرفتن اما کاری هم باهاش نداره خلاصه بگم ک از جمعه ۱۹ام مادرشوهرم اومد خونمون موندتا ۴شنبه که همچی اوکی بود منم مشکلی نداشتم الان از چهارشنبه هفته پیش تا الان خواهرشوهرم اومده اینجا مونده قراره شنبه مامانش بیاد ببرتش خونشون دوهفته هم اونجا بمونه اما قشنگ با حس ششمم و حرفایی ک میزنه که من اینجا خیلی حالم خوبه احساس راحتی میکنم دارم حس میکنم برگرده دوباره قراره بیاد اینجا بمونه ینی مطمعنم شما بودین چیکار میکردین
همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرت چرا نمیزاره تنها بری؟؟ با قطار برو بلیط بانوان بگیر
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
بعد اینکه تو این چند سال دوبار خونواده من در حد سه چهار روز اومدن خونمون یه کاری کرده یه دعوا و اخمی راه انداخته که دیگه اونام دلشون نمیخواد بیان اینجا بعد الان ۱۳روزه که خونه من خالی نشده عین ربات دارم کار میکنم نه به کارای خودم و باشگام میرسم بهش هم میگم میگه نمیتونم بگم بره خونشون ک این از اون خونه فراریه نمیبینی وضعیتشو مریضه
همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...