یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بستگی داره اگه رابطه جدی باشه و بدونم دوستم داره و از سرلجه اره ممکنه بخاطرش غرورمو زیر پا بزارم ولی اگه بدونم نه همش دوس داشتن الکیه همونجا فاتحشو میخونم
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
بستگی داره اگه رابطه جدی باشه و بدونم دوستم داره و از سرلجه اره ممکنه بخاطرش غرورمو زیر پا بزارم ولی ...
یه مدته دو سه ماهه به خاطر کارش خیلی کم بود ارتباطمون ، سر اینکه یادش رفت بیاد سر قرار گفتم کات ولی بازم بهش پیام دادم دیگه دوباره بحث شد اون خدافظی کرد
یه مدته دو سه ماهه به خاطر کارش خیلی کم بود ارتباطمون ، سر اینکه یادش رفت بیاد سر قرار گفتم کات ولی بازم بهش پیام دادم دیگه دوباره بحث شد اون خدافظی کرد من مقصر نبودم دلم از بی توجه شدنش گرفت
دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)