2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادش رفت بیاد سرقرار؟؟؟؟مطمنی دوست داشته؟؟اگه مطمنی دوست دارع بهش پیام بده اگه نیستی نه ولش کن بزار ...

فکر کنم دوسم داره  ولی وقتی جواب پیام زنگم و نداد باز خودم و کوچیک کنم؟  

فکر کنم دوسم داره ولی وقتی جواب پیام زنگم و نداد باز خودم و کوچیک کنم؟

بببن بنظرم هر دختری یا هر پسری باید عشقو ب غرورش ترجیح بده!توام اره اگه میدونی ارزششو داره بکن

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
بببن بنظرم هر دختری یا هر پسری باید عشقو ب غرورش ترجیح بده!توام اره اگه میدونی ارزششو داره بکن

حرفت درسته ولی اگه مقصر بودم هزار بار این کار و میکردم ، اون حتی جواب زنگ و پیامم نداد 

خیلی پررو شده ، من با این که ازش ناراحت بودم بازم رفتم جلو ولی جوابم و نداد

تو دیگه بهش پیام نده

حتی اگ پیام هم داد سر سنگین جواب بده بگو باید توضیح بدی دلیل کاراتو حرف بزنیم ن سکوت و قهر من بلد نیستم ناز بکشم و کاریو ک مقصرش نیستم توضیح بدم و کوتاه بیام گیر همیچین ادمایی افتادم خیلیییییی رو مخن اگ متونی کلا ولش کن 

حرفت درسته ولی اگه مقصر بودم هزار بار این کار و میکردم ، اون حتی جواب زنگ و پیامم نداد

مردا وقتی عصابشون خورد باشه همینن🤦🏻‍♀️باززممم میل خودتهه

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
دارم سعی میکنم کنار بیام ولی سخته واقعا یاداوری خاطراتو ...

میدونم 

منم خودم وضعیت تورو دارم دلتنگی و اینا بعضی وقتا اما روز ب روز عادی تر میشه

ولی خودتو سرگرم کن 

اهنگ شاد گوش بده 

برو باشگاه 

کارایی که دوست داری رو بکن میدونم بازم هرکار کنی فکرت هست اما حداقل کمتر فکرشو میکنی 

تو دیگه بهش پیام ندهحتی اگ پیام هم داد سر سنگین جواب بده بگو باید توضیح بدی دلیل کاراتو حرف بزنیم ن ...

میتونم ولش کنم دارم کنار میام ، اونم خیلی مغروره امروز بعد یک هفته از اینستا آنفالوم کرد اصلا فکر نکنم دیگه جلو بیاد اخلاق و رفتارش از روز اول رابطه تا الان خیلی عوض شده اوایل خیلی بهتر بود این آخرا دیگه روزی ده دقیقه با منت واسم وقت میزاشت میگفت کار دارم

ممنون از راهنماییت عزیزم پررو میشه اگه بازم پیش قدم شم چون تو دعواهای سابقم بوده که من پیش قدم شدم

وایسا اون بیاد پس،،امیدوارم هرچی زودتر پیام بده❤️